OVO je misteriozni suprug Sanje Kužet koga godinama krije od JAVNOSTI: Nemanja beži od KAMERA, a za to ima VELIKI razlog, evo šta je u pitanju! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.06.2022

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je tajanstveni suprug Sanje Kužet!

OVO je misteriozni suprug Sanje Kužet koga godinama krije od JAVNOSTI: Nemanja beži od KAMERA, a za to ima VELIKI razlog, evo šta je u pitanju! (FOTO)

Foto: Republika.rs

sasds

Sanja Kužet, poznata voditeljka imala je prommociju svojih o iljenih napitaka sa kojima održava savršenu liniju, a na istoj se pojavio veliki broj zvanica iz sveta estrade. Atraktivna voditeljka pozvala je prijatelje i predstavnike medija u jedan beogradski hotel kako bi im predstavila liniju omiljenih napitaka. Reč je o hladno ceđenim sokovima za detoksikaciju, zahvaljujući kojima je uvek u top formi, nasmejana i spremna za akciju.

Sanjino tajno oružje za idealnu liniju, savršeno za ove tople letnje dane, isprobale su i mnoge poznate gošće, pomenimo tek Cecu Ražnatović, Anu Bekutu, Viki Miljković, Irinu Vukotić, Adrianu Čortan, Anu Pendić... Na promociji se, međutim, nije pojavio voditeljkin izabranik.

Republika

Foto: ATA Images

Sanja Kužet

Sada je otkriveno i zašto, Sanja Kužet ljubomorno čuva privatnost, posebno partnera Nemanju Živojinović, direktora marketinga jedne auto-kompanije koji ne voli da se eksponira i beži od kamera, a za to ima razlog. Njih dvoje su odavno odlučili razdvoje privatno od poslovnog te se Nemanja, retko kad pojavljuje na javnim dešavanjima sa voditeljkom.

Iako o svojoj vezi nerado govori, jednom prilikom otkrila je da je njihova ljubavna priča počela još u srednjoj školi.

Republika

Foto: ATA Images

Sanja Kužet i Nemanja Živojinović

 

‒ Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari ‒ izjavila je lepa voditeljka Sanja Kužet, koja ostaje dosledna odluci da privatnost čuva u užem krugu porodice i prijatelja.

‒ Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe, piše Hello.

Republika

Foto: ATA Images

Sanja Kužet i njen suprug Nemanja Živojinović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading