Miroslav Ilić PROGOVORIO o zabrani IZVOĐENJA pesama u GRANDU, a onda je otkrio ISTINU o PRESUDI: Evo šta će uslediti NAKON SVEGA!

Autor: Melina GVERO

Zabava

06.06.2022

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Ilić otkrio da nije istina da je zabranio izvođenje njegovih pesama u "Grandu"!

Miroslav Ilić PROGOVORIO o zabrani IZVOĐENJA pesama u GRANDU, a onda je otkrio ISTINU o PRESUDI: Evo šta će uslediti NAKON SVEGA!

Foto: ATA Images

Nakon navoda u pojedinim medijima da je Miroslav Ilić zabranio izvođenje njegovih pesama u "Zvezdama Granda" i formatima te produkcije pozvali smo legendarnog pevača da nam prokomentariše spornu situaciju.

Pevač je bio iznenađen, te je odgovorio da to nije istina, kao i da taj projekat uopšte ne prati, a onda je otkrio da je rezultate presude i da će uložit žalbu apelacionom sudu, da bi mogao da se posveti svom jubilarnom koncertu mirne duše.

- To je laž, ja nisam ništa zabranio, ja uopšte ne gledam niti pratim taj projekat - rekao je Miroslav, a onda je na pitanje da je to navodno uradio jer je u lošim odnosima sa Lepom Brenom, koja je bila i svedok u njegovom suđenju sa ljubavnicom Mirjanom Antonovic, Ilić izjavio:

- Ma to su sve gluposti, nista od toga nije tačno. Jedino što je istina da sam tek danas video presudu i da sam bio kod svoje advokatice, sa kojom sam procesljao obrazlozenje i uložili smo žalbu, dakle za par dana žalba će biti na apelacionom sudu i onda konačno mogu da se posvetim svom jubileju i koncertu kojim cu obeležiti 50 godina muzičke karijere - zaključio je Miroslav za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading