Zorica Marković otkrila sve o INTIMNIM ODNOSIMA u Zadruzi: Svi detalji ZAKULISNE PRIČE, a onda je progovorila o filmovima za ODRASLE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.06.2022

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković progorovila za Republiku o gorućim temama!

Zorica Marković otkrila sve o INTIMNIM ODNOSIMA u Zadruzi: Svi detalji ZAKULISNE PRIČE,  a onda je progovorila o filmovima za ODRASLE!  (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Zorica Marković se pojavila na rođendanu Ane Korać da uveliča proslavu u prestoničkom hotelu, pa je progovorila za Republiku o svojim intimnim odnosima, o nasilju u Zadruzi, pa se dotakla Miroslava Ilića koga svim srcem podržava, da joj po njenim tvrdnjama smeta atak na njega, te da u toj priči nešto ne štima.

- Uvek sam imala dobre noge, samo što su sad mršave, ovo kažem da bi zadovoljila dušmane, ispozirala je Zorica pred našim objektivom, pa istakla da voli život:

- Shvatila sam odavno da je život lep i da se samo treba smejati, ali volim, ali kad volim to se sve vidi na mom licu, pa je progovorila o intimnom odnosu na haubi o kome se odavno priča:

- Toliko tračeva, ali samo da znate da nije piletina, teletina i ostalo. Da li verujete da u životu nijedan pornć nisam pogledala, meni je to odvratno, šta oni mogu da izmisle, a da mi ne radimo, a da nismo po*no glumci, a onda je osula paljbu po Zadrugarima iz ove sezone:

Republika

Foto: Republika.rs

Zorica Marković

 

- Bila sam iznenađena iako nam nije strano i gledamo u svim sezonama te odnose, mladi ljudi. Nema smisla bila je slava Sv Nikola letnji, ali nema smisla, Era je napravio zavrzlamu, Era je kriv za sve. U ovoj sezonu baš ima dosta nasilja i fizičko i psihičko, ali su žene najgore, tuku se i tuku muškarci, ajde što su dominantnije, menjaju se poze, one su stalno odozgo, zamenile se uloge.

- Ponela sam vodu koju mi je dao Dejan da ih pljusnem i  da ih osvestim, jeer mi stoji oni su pred nama- bila je urnebesna pevačica koja je prisustvovala maratonskom intimnom odnosu u Zadruzi

Republika

Foto: Republika.rs

Zorica Marković

 

Zorica se onda dotakla aktuelne priče oko Miroslava Ilića i Devina pa otkrila da ga podržava i da nije sigurna da je sve to istina, dok on ne potvrdi:

- Ne mogu da tvrdim da mi je drago, dok on čovek ne potvrdi, smeta mi taj atak na čoveka, neka osveta, toliko godina to traje, pa rećiće čovek ako je njegov ili ne. Na osnovu čega kad nije radio dnk, tu mi nešto ne štima. Ove dve dame previše vrše pritisak na čoveka, ne znam zašto, to m je van pameti, boli Miroslava uvo, bio legenda i ostao ima dobru ženu.

Šta je još rekla Zorica pogledajte u videu na početku teksta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Julija

04.06.2022 09:22

Hahaha 😂 😂 😂 😂 😂 Zoricini komentari.