Ana Korać POTKAČILA Maju Marinković nasred rođendana, a evo da li će Soraja doći na PROSLAVU, ovo niko nije ni SLUTIO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.06.2022

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać večeras slavi rođendan u prestoničkom hotelu, pa se oglasila za Republiku!

Ana Korać POTKAČILA Maju Marinković  nasred rođendana, a evo da li će Soraja doći na PROSLAVU, ovo niko nije ni SLUTIO! (VIDEO)

Foto: Republika

Ana Korać danas slavi rođendan u jednom prestižnom hotelu, te je upriličila gala proslavu. Većina zvanica je do sada pristiglo, a starleta je samo za portal Republika progovorila o poklonima, misterioznom dečku, kao i da bi volela da je njena najbolja prijateljica Soraja sad pored nje,a nije jer joj je zabranjen ulaz u Srbiju.

- Tek sam počela da dobijam poklone, svaki paklon mi je lep na svoj način, ali sam sebi poželela samo zdravlje, da budem zdrava jer to je najbitnije, pa je okrila da li joj dolazi dečko:

- Treba da stigne svakog trenutka, nećete ga videti, on dolazi sa druge strane. Ja da se pitam prostrla bih mu crveni tepih da se prošeta, ali jednostavno ne želi, ne voli da se eksponira,a onda je potkačila Maju Marinković:

Republika

Foto: Republika

Ana Korać na rođendanu

 

- Svi koji su pozvani biće večeras, ako hoće da dođe i Maja Marinković, nek proba da uđe.

Starleta je takođe tužna što Soraja nije tu, da podeli najlepše trenutke sa rođendana:

- Najviše bih volela da dođe Soraja, ali to je nemoguće, ne može da ulazi u Srbiju, niti je ulazila u Srbiju, proslavićemo na moru negde, ide lepo vreme, pa je istakla da će goste zabavljati Šako Polumenta jer ga obožava:

Republika

Foto: Republika

Ana Korać na rođendanu

 

- Obožavam njegove pesme, njegove balade i baš sam volela da mi on peva, njegove afere me ne zanimaju

Šta je još rekla Ana u intervjuu pogledajte u videu na početku teksta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading