IZNENAĐENJE ZA ROĐENDAN: Aleksandra Mladenović očekivala večeru u restoranu, a Isak Šabanović je ŠOKIRAO, ovo nije ni slutila da će DOŽIVETI! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.06.2022

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Mladenović doživela iznenađenje za rođendan!

IZNENAĐENJE ZA ROĐENDAN: Aleksandra Mladenović očekivala večeru u restoranu, a Isak Šabanović je ŠOKIRAO, ovo nije ni slutila da će DOŽIVETI! (FOTO)

Foto: printscreen rtv pink

Aleksandra Mladenović danas je napunila 28 godina, a njen dečko Isak Šabanović je uspeo da iznenadi, očekivala je intimnu atmosferu, a on je uoči njenog rođendana organizovao večeru za uzak krug ljudi, među kojima je bila i njena kuma Vanja Mijatović sa verenikom.

 

 

- Mladenovićka nije znala da je on zvao bilo koga od njenih prijatelja, mislila je da idu sami na večeru. Kada je došla u restoran, zatekla je uzak krug svojih ljudi i oduševila se kako je Isak na sve mislio, pa čak i da tačno u dvanaest časova osoblje ribljeg restorana iznese tortu i balone - kaze sagovornik Kurira.

Veselo društvo je u kafani otpevalo i nekoliko pesama, a slavlje je nastavljeno do kasnih sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

03.06.2022 07:26

Ovu ocigledno niko nije hteo sem ovog obrezanog, fuj