SAŠA MATIĆ PRIZNAO DA GA JE UHVATILA TREMA ZBOG LUKASA, e evo šta je otkrio o duetu sa Anastasijom, OVO SU SVI ČEKALI DA ČUJU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.05.2022

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Matić na rođendanu Anastasije Ražnatović otkrio detalje koje je malo ko znao!

SAŠA MATIĆ PRIZNAO DA GA JE UHVATILA TREMA ZBOG LUKASA, e evo šta je otkrio o duetu sa Anastasijom, OVO SU SVI ČEKALI DA ČUJU! (VIDEO)

Foto: Republika

Sinoć je Anastasija Ražnatović proslavila svoj 24. rođendan u jednom elitnom restoranu uz prisustvo dečka Nemanje Gudelja, porodice, mnogobrojnih prijatelja i kolega sa estrade koji su uveličali luksuznu proslavu svojom pojavom. 

Saša Matić je bio jedan od glavnih gostiju koji je progovorio o poklonu za Tasu, pa se dotakao svoje najveće treme, kao i porodice svoje supruge:

Republika

Foto: Republika

Saša Matić sa suprugom

 

- Jeste bilo teško, jer i ja kad slavim rođendan teško je, šta to možemo mi da kupimo, a šta nemamo već, nešto što ja kupujem i ono što volim sam i njoj poklonio, pa se pevač dotakao svoje najveće treme u životu:

- Ja sam to zaboravio pravo da vam kažem, bilo je kao davno, treme nije bilo, najveću tremu sam imao kad sam došao u Halu Pionir, kad sam bio gost Aci Lukasu, tad je najveća trema bila, ostalo ne računam da je bilo, izjavio je Saša pa otkrio da bi voleo duet sa Anastasijom, 

Bitno mi je da je dobar tekst, nama se glasovi svakako slažu, pevali smo već, imali smo priliku na rođendanu moje ćerke da pevamo i na koncertu Ace Pejovića na afteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading