Evo koliko Saša Popović PLAĆA Viki Miljković što mu prodaje stanove: PROCURIO SNIMAK, pevačica ostala ZATEČENA reakcijom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.06.2022

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo koliko Saša plaća Viki Miljković za prosaju stanova!

Evo koliko Saša Popović PLAĆA Viki Miljković što mu prodaje stanove: PROCURIO SNIMAK, pevačica ostala ZATEČENA reakcijom! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Saša Popović

U emisiji "Zvezde Granda" iza kamera je uvek jako vesela atmosfera, članovi žirija uživaju u zanimljivim dosetkama i međusuobno se šale, te je jedan između Saše Popovića i Viki Miljković momenat koji je usnimljen izazvao masovne reakcije i smeh.

Naime, svima je poznato da je Viki Miljković sa svojim suprugom pre par gdina odlučila da investira u stanove u elitnim naseljima, te je shodno tome Saletu postavljeno pitanje koliko je plaća da mu pridaje stanove, na šta je on prasnuo u smeh i urnebesno odgovorio, dok se Ceca u pozadini smejala:

- Koliko plaćaš Viki što ti prodaje stanove

- Čekaj, čekaj plaćam k...- rekao je ko iz topa Popović, dok je Viki ostala zatečena.

Podsetimo, Saša i Suzana su nedavno organizovali gala proslavu svadbe za njegovog posinka Danijela, te je na poklon od njih dobio i ogroman luks stan u elitnom naselju, što je ujedno i najskuplji stan koji su mladenci dobili.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading