KU*VO, POLOMIĆU TI NOGE! Milošević napao Halanda, Norvežanin mu se "osvetio" u roku od minut! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.06.2022

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi napadač Mančester sitija ušao je u sukob sa Aleksandrom Miloševićem, štoperom nacionalnog tima Švedske koji je poreklom iz naše zemlje.

KU*VO, POLOMIĆU TI NOGE! Milošević napao Halanda, Norvežanin mu se "osvetio" u roku od minut! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Norveške na najbolji način startovala je u Ligi nacija pošto posle dva kola i isto toliko gostovanja ima maksimalnih šest bodova.

Nakon što su pobedili Srbiju u Beogradu sa minimalnih 1:0, kapiten Martin Odegard i saigrači bili su bolji od Švedske u Solni sa 2:1.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Naravno, ključna figura utakmice bio je Erling Haland sa oba gola, dok je konačan rezultat postavio Entoni Elanga, krilni napadač Mančester junajteda.

Novi ofanzivac Mančester sitija imao je dosta duela na terenu, a najviše ih je vodio sa Aleksandrom Miloševićem (30), štoperom AIK-a. 

Bivši as Borusije Dortmunda posle utakmice otkrio je da ga je centralni bek nazvao "kurvo" uz pretnje da će mu polomiti noge!

- Rekao mi je da sam ku*va i da će mi polomiti noge, a minut posle toga ja sam postigao gol. Sjajan je osećaj kada dajete golove za reprezentaciju, naš narod to zaslužuje - rekao je Haland.

 

 

Odgovor je imao i iskusnim defanzivcem uz kratku poruku da to "Nikada ne bi rekao".

Kada govorimo o Aleksandru Miloševiću, njegov otac je Srbin, a majka mu je švedskog i finskog porekla. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Slavlje Erlinga Halanda sa saigračima posle gola

On se inače dvoumio za koju će reprezentaciju igrati, a dres našeg nacionalnog tima nosio je u kadetskoj selekciji, odnosno ekipi do 17 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading