Maja Marinković i Tijana Ajfon uhvaćene na JAHTI: Starlete pokazale sve do gole kože, temperaturu digle USIJANJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.06.2022

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Tijana Ajfon podigle su atmosferu do usijanja obnaženim telima.

Maja Marinković i Tijana Ajfon uhvaćene na JAHTI: Starlete pokazale sve do gole kože, temperaturu digle USIJANJA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bivša zadrugarka Maja Marinković na Instagram profilu pokazala je kako uživa u ovom vrelom letnjem danu, kao i ko joj pravi društvo. Naime, Maja je odlučila da iznajmi jahtu, na koju je otišla sa drugaricom Tijanom Maksimović, poznatijom kao Tijana Ajfon, a odatle su non-stop objavljivanje vrele snimke i fotografije. 

 

 

Tijana i Maja su naprasno počele da se druže nakon što je Marinkovićeva napustila rijaliti ,,Zadruga 5". Preko noći je počelo njihovo prisno druženja, a od tad skoro na svaki događaj dođu zajedno. Mnogi su ih upoređivali da su kao sestre, kada je fizički izgled u pitanju, ali nikada nisu istakle da im to smeta, šta više, prija im, budući da su ,,dobre ribe". 

 

Na Instagram profilu Maja je objavila vreli snimak, na kom je pozirala sa Tijanom, a u prvi plan istakle su njihove obline. Jahta se sve vreme ljuljala na reci, a za to vreme sunce je pržilo kožu poznatih straleti, koje su svojim pratiocima priuštile nezaboravne kadrove, naročito kada su muškarci u pitanju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading