Nina Radulović nikad iskrenija o BOLESTI! Voditeljka progovorila o svojoj BORBI: Shvatiš da moraš da staneš ispred svog neprijatelja!

Autor:

Zabava

03.06.2022

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Radulović progovorila o svojoj borbi.

Nina Radulović nikad iskrenija o BOLESTI! Voditeljka progovorila o svojoj BORBI: Shvatiš da moraš da staneš ispred svog neprijatelja!

Foto: ATA Images

Voditeljka Nina Radulović ispričala je nedavno kako se bori sa diskushernijom, kao i koliko joj teško pada bolest sa kojom se susrela.

Republika

Foto: Republika.rs

Nina Radulović o diskusherniji

- Borba i neizvesnost jer svaka operacija na kičmi nosi izvestan rizik. Kao uostalom i svaka intervencija. Ali kad ti kažu da moraš, ili ćeš celog života trpeti bol u kičmi celog života i biti nefunkcionalan sa tada 34 godine. Vi onda shvatite da je to trenutak istine u kom zaista morate da stanete ispred svog neprijatelja, u mom slučaju je to bila diskushernija - ispričala je voditeljka za Pink, koja je dalje otkrila kakav odnos ima sa sinom Lavom kog ima iz braka sa glumcem Branislavom Lečićem.

Republika

Foto: Instagram/nina_radulovic_officia

Nina Radulović o odnosu sa sinom Lavom

- Ja svoje dete ne primoravam da sa mnom razgovara, ja mu se nudim, pa i kad sam najumornija. I čekam trenutak kad je on raspoložen, pa makar bilo to i u 12 sati vikendom ako nismo zaspali. U stvari vaspitanje jednako posvećenost, pažnja, ljubav i zainteresovanost - rekla je Nina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
duplo golo

03.06.2022 07:31

Jaoo profesorka je obolela od teške bolesti, to moraju svi mediji da proprate.

dada

03.06.2022 08:39

Vi njoj verujete? Ja ne teska folirantkinja. Potreban joj je publicitet, nem ga .