ŠARIĆ PLANIRAO JOŠ JEDNO UBISTVO! Narko bos hteo da likvidira najboljeg prijatelja!?

Autor: Republika

Hronika

03.06.2022

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK) donelo je naredbu o pokretanju nove istrage protiv Darka Šarića.

ŠARIĆ PLANIRAO JOŠ JEDNO UBISTVO! Narko bos hteo da likvidira najboljeg prijatelja!?

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Šarić je pripremao ubistvo Nebojše Joksovića, svedoka saradnika u sudskim postupcima  koji se vode protiv narko bosa za krijumčarenje više tona kokaina iz Južne Amerike u Evropu.

U presretnutnoj komunikaciji preko aplikacije "Skaj", došlo se do dokaza da je Šarić, navodno davao instrukcije na koji način treba organizovati likvidaciju Joksovića, prenose Novosti.

Protiv ovog Pljevljaka se već vodi istraga za organizovanje i ubistvo nekadašenjg bliskog saradnika Milana Milovca u Ekvadoru, ali i krijumčarenje kokaina i podmetanje teških krivičnih dela upravo Joksoviću.

Prema informacijama iz istrage, Šarić je bio opsednut Joksovićem, jer je tvrdio da ga je nekadašnji najbliži saradnik i najbolji prijatelj, "izdao" i pristao da sarađuje sa Tužilaštvom.

Pored Šarića, kao član organizovane kriminalne grupe označen je i njegov branilac, advokat Dejan Lazarević, ali i navijač Uroš Mišić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading