BRUKA I SRAMOTA GRUJIĆKE I GOBELJE: Katarina TERALA sedmu silu, OBEZBEĐENJE napravilo HAOS, a Markov BEZOBRAZLUK je UŽASAN! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.06.2022

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramno ponašanje Marka Gobeljića i Katarine Grujić na svadbi!

BRUKA I SRAMOTA GRUJIĆKE I GOBELJE: Katarina TERALA sedmu silu, OBEZBEĐENJE napravilo HAOS, a Markov BEZOBRAZLUK je UŽASAN! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

U toku je skandalozno venčanje pevačice Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića, koji su odlučili da predstavnike sedme sile nasankaju. Naime, sve je počelo lepo, do trenutka dok Grujićeva nije napravila dramu ispred Hrama Svetog Save i počela da viče na predstavnike medija. 

 

 

Detaljnije o Katarininoj drami pogledajte u našoj vesti

I nakon nekoliko pokušaja da dobijemo izjavu od mladenaca, oni su se sve vreme pravili da nas neprimećuju, a u jednom trenutku Gobeljić je izašao ispred prestoničkog hotela, gde je organizovana proslava i šta više, pokušao da ponizi novinare. 

Naime, dok ga je novinar Republika.rs portala upitao za izjavu, nije želeo da zastane, a onda u sledećem trenutku je stao pred kamerama i ispozirao sa izvesnim momkom koji se našao tu. Na taj način, Gubelja je samo pokazao pravo lice. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading