Ko je OTAC Katarine Grujić? MOĆNI BIZNISMEN iz senke, nikada ga ne viđate u javnosti, a OVO je njegov TAJNI ŽIVOT! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.06.2022

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je misteriozni otac pevačice Katarine Grujić, koji joj je omogućio bajku od života!

Ko je OTAC Katarine Grujić? MOĆNI BIZNISMEN iz senke, nikada ga ne viđate u javnosti, a OVO je njegov TAJNI ŽIVOT! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Katarina Grujić će se danas zavetovati na večnu ljubav fudbaleru Marku Gobeljiću. Portal Republika.rs našao se na licu mesta tokom svih običaja, pre nego što su budući mladenci krenuli ka Hramu Svetog Save, gde će se venčani. 

Republika

Foto: Republika.rs, Instagram.com, Pixabay.com

Katarina Grujić i Marko Gobeljić venčanje

 

Međutim, mnogi se pitaju ko je otac lepe pevačice, koji se skoro nikada ne eksponira u javnosti. Poznato je da je pevačica oduvek živela raskošnim životom, koji joj je omogućio upravo on. Nedavno je njenoj mami bio rođendan, a tada su se svi porodično okupili, te je pevačica objavila između ostalog i fotografiju sa njenim ocem. 

Tata Gruja je svojoj mezimici najveća podrška u svemu, a pošto se danas njegova mezimica udaje za Marka Gobeljić, nema sumnje da će biti najveseliji.

Republika

Foto: Instagram.com

Katarina Grujić otac

 

- Kada sam bila mlađa, mnogo me je nerviralo kada su mi mama i tata delili savete o momcima, ali sada ne. Na kraju se ispostavilo da su oni jedini bili u pravu što se tiče svih mojih momaka. Opametila sam se i sada prvo pitam mamu i tatu za savet kada je reč o vezama. Moj tata je skener za ljude, pa čim mi bude rekao šta misli o nekom mom budućem dečku, verovaću mu - ispričala je pevačica svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Nana

02.06.2022 13:30

Koja seljana! Gledajte devojke, ovo je precica do "uspeha"!

Odgovori 13 4