MAJKA Srđana Todorovića ima 81 godinu i izgleda BOGOVSKI: Glumac objavio emotivnu fotografiju koja je sve ostavila bez REČI (FOTO)

Autor:

Zabava

02.06.2022

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Žika Todorović objavio je fotografiju sa majkom i sve raznežio.

MAJKA Srđana Todorovića ima 81 godinu i izgleda BOGOVSKI: Glumac objavio emotivnu fotografiju koja je sve ostavila bez REČI (FOTO)

Foto: ATA Images

Žika Todorović

Glumac Srđan Žika Todorović ostvario je veliki broj uloga u filmovima i serijama, a talentovan je i za muziku.

Njegovog pokojnog oca, Boru Todorovića, svi znate, s obzirom da je ostavio veliki trag u domaćoj kinematografiji, ali Žika do sada nije pokazivao svoju majku.

Njoj je danas 81. rođendan, pa je na Instagramu objavio emotivnu fotografiju.

 

 

U pitanju je Snežana Matić, čuvena balerina, a mnogi su komentarisali sličnost između nje i glumca, ali neverovatno je to kako izgleda!

"Vau, kako ličite! Neka je živa i zdrava", "Uspešna majka, uspešan sin", bili su neki od pohvalnih komentara ispod slike.

Inače, glumac je nedavno otvorio Instagram profil, te njegovi fanovi prvi put mogu bar malo da zavire u njegov privatan život.

Foto: youtube.com/ AmiG Show

Žika Todorović

 

Tako je skoro objavio fotografiju sa ocem, čuvenim glumcem Borom Todorovićem, tetkom, slavnom Mirom Stupicom, kolegama, među kojima su i članovi kultnog benda EKV, u kome je Žika svirao bubnjeve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Realnost

03.06.2022 07:48

Pa i ne izgleda mnogo starije od majke. Što ti je boemski život sexa ,droge i alkohola. Nije lako.

Odgovori 14 11