Bajec ŠUTNUO Ivanu zbog Ive Grgurić! Političar i pobednica ''Zadruge'' POBEGLI preko grane!

Autor: Dušan Lukić, Goran Doljančević

Zabava

01.06.2022

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrej Bajec sa Ivom Grgurić u Pragu.

Bajec ŠUTNUO Ivanu zbog Ive Grgurić! Političar i pobednica ''Zadruge'' POBEGLI preko grane!

Foto: Instagram.com, Facebook.com printscreen/Republika.rs

Kako Republika saznaje, političar Andrej Bajec šutnuo je Ivanu Nikolić zbog Ive Grgurić. Pobednica "Zadruge 3" i Bajec su odnedavno u emotivnoj vezi, ali su sve to krili zbog uraganke. Međutim, sada su se odali i preko društvenih mreža! Naime, kako smo dalje saznali, Hrvatica i sin bivšeg direktora Kliničkog centra Đorđa Bajeca zajedno su otputovali u Prag sa starletinim frizerom. A samo dve nedelje ranije ekipa "Paparaco lova" uhvatila je Ivanu i Bajeca kako ulaze u njegov stan. Očigledno nešto političaru nije štimalo s pevačicom, pa se odlučio da sreću okuša i sa starletom.

Republika

Foto: Instagram.com, Facebook.com printscreen

Andrej Bajec ostavio Ivanu Nikolić

- Andrej i Iva upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a kako su igrom slučaja sedeli jedno pored drugog, odmah su počele da sevaju varnice. Tokom razgovora su o svemu pričali, Iva je pitala Andreja da li je zauzet, pa se iznenadila kad joj je objasnio da nije. Rekla je: "Pa ti si, koliko ja znam, u vezi s Ivanom, treba da se uzmete?" Tad joj je navodno objasnio da su tek raskinuli, ali da nisu hteli da se o tome piše - priča naš izvor i nastavlja:

Republika

Foto: ATA Images

 

 

Pre uraganke bio s Editom

Andrej Bajec bio je u vezi i s Editom Aradinović, s kojom je raskinuo posle samo nekoliko meseci. On je u vreme kada su bili zajedno bio na skoro svakom njenom nastupu, a najviše se pričalo o tome da je u to vreme još bio u braku. Edita nije želela da priča o vezi s političarem, pa je govorila da je nekoliko godina sama i da ne juri veze na silu.

- Ne volim da pričam o bivšim momcima. Ne treba nikoga da zanima moj privatni život. Pričam kroz muziku, a ne kroz skandale i tračeve - rekla je jednom pevačica.

- Svi u društvu su tokom proslave upirali prstom u Ivu i Andreja, smejali su im se jer se videlo da se sviđaju jedno drugom i iste večeri su razmenili brojeve. Dogovorili su se da ne pričaju ništa, ali su se preko društvenih mreža izlanuli kada je Iva okačila nekoliko fotografija sa putovanja u Prag, kao i njen frizer, dok nazdravljaju pivom.

Republika

Foto: printskrin/Republika

Iva Grgurić

Grgurićeva je okačila sliku sa Andrejem slučajno, a kad je shvatila šta je uradila, obrisala je fotografije i ostavila samo nekoliko svojih.

- Iva i Andrej će u Pragu da uživaju nekoliko dana, a posle toga se vraćaju u Beograd. Andrej se super slagao s Ivanom, ali mu je po energiji bliža Iva. Vidi se da je srećniji otkako je s njom, u Beogradu su samo kad imaju neodložne obaveze, a uskoro planiraju da odu na letovanje. Mnogi su ostali šokirani što su Iva i Andrej zajedno jer se pričalo da će Nikolićkom da se ženi, ali kao što vidite, u ljubavi je sve moguće - priča nam sagovornik.

Republika

Foto: facebook.com

 

 

Bajec poznat i po skandalima

U medijima se Andrejevo ime često dovodilo u vezu s malverzacijama u građevini, pa je javnosti iz tih priča najpoznatiji.
Naime, u centru Beograda, u zgradi gde stanuje, političar je navodno bespravno srušio krov i sagradio 200 kvadrata, zbog čega se protiv njega vodio postupak. Upućeni su tada tvrdili i da je Bajec jedan od suvlasnika privatne klinike u Beogradu koja važi za jednu od najskupljih u prestonici.

Stupili smo u kontakt s Ivanom Nikolić, ali ona je rekla da ne želi da komentariše novu vezu bivšeg dečka.

- Ne volim da komentarišem ni svoj privatni život, a kamoli život nekog drugog. Ne bih da pričam ništa na ovu temu - rekla je pevačica kratko za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Marija

02.06.2022 12:16

Fuj! Zamisli da ides kod doktora koji se vada sa ovakvim plasticarkama koje su bile sa pola grada.