Zorica Brunclik ŠOKIRALA, kolege nije zvala na koncert! Pevačica će sada duete sa Šabanom PRVI PUT otpevati nakon njegove SMRTI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.06.2022

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Brunclik spremna je za veliki koncert koji će održati na stadionu Tašmajdan.

Zorica Brunclik ŠOKIRALA, kolege nije zvala na koncert! Pevačica će sada duete sa Šabanom PRVI PUT otpevati nakon njegove SMRTI! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Pevačica Zorica Brunclik sprema koncert na stadionu Tašmajdan u Beogradu, a sada progovorila o svemu što priprema za taj veliki dan.

- Nisam očekivala da ljudi ne vrate karte i tu postoje dva odgovora. Jedan odgovor je da sebe nisu hteli da izlažu opasnosti jer je bila korona, a drugi jer su želeli sebe da obezbede kartama, pa biće kad tad. Kada smo poslednji put došli do nekog datuma i prostora, rekla sam "sramota me je da kažem, strah me je da se opet nešto ne dogodi", međutim, jedno mesec dana smo sedeli i znali smo definitivno da je to taj datum. Prosto sam vežbala da sigurno sad kad kažem stojim iza toga. Želela sam da bude koncert koji će ući u moj rođendan. Hteli smo da uzmemo 29, baš dan kada sam rođena, međutim, ovde gostuje prvog i drugog jula jedna grupa, koja je takođe imala zakazan koncert pre dve godine, pa su ga onda i oni odložili zbog korone - rekla je Zorica, pa dodala:

Republika

Foto: Republika.rs

Zorica Brunclik

- S obzirom da je lepo vreme i da je leto, a ja sam letnje dete, nisam mogla da uzmem neku prostoriju gde se održava hokej na ledu usred leta. To je jedini prostor koji može da zadovolji sve ono da mi budemo zadovoljni i srećni - priča Zorica Brunclik, pa otkrila da nije zvala nijednu koleginicu na koncert:

Republika

Foto: Republika.rs

Zorica Brunclik o koncertu na Tašmajdanu

- Nikoga nisam zvala. To bi ispalo "dođite na moj rođendan, zato što ćete mi doneti poklon". Ne mogu da me sačekaju posle koncerta i da mi kažu "Srećan ti rođendan izvini što ti ništa nisam donela". Nisam nikoga zvala, rekla sam ko voli neka izvoli, to se podrazumeva .

Republika

Foto: ATA Images

Zorica Brunclik o duetima sa Šabanom Šaulićem

Zorica je odlučila i da na koncertu otpeva duete koje je imala sa svojim kumom Šabanom Šaulićem.

- Odabrala sam sa kim ću pevati duete, videćete. Nisam koncert posvetila Šabanu, ovo je moj koncert gde je nezamislivo da ne otpevam pesme koje su obeležile njegovu i moju karijeru. Mislim da će ovo biti prvi put da ih pevam otkako je nastradao - priznala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading