Sanju Maletić taksista napao NOŽEM! Pevačica preživela STRAVIČAN napad, završila u JARKU!

Autor:

Zabava

01.06.2022

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Maletić doživela je jezivi napad od strane taksiste, pružena joj sva pomoć.

Sanju Maletić taksista napao NOŽEM! Pevačica preživela STRAVIČAN napad, završila u JARKU!

Foto: Republika

Pevačica Sanja Maletić doživela je pre tri godine neprijatnost kada ju je u Bijeljini napao nožem taksista:

Republika

Foto: Instagram.com

Sanja Maletić o napadu taksiste

– Napadnuta sam hladnim oružjem od strane taksiste sa kojim sam se vozila do određene destinacije. Lice je privedeno kao što sam i ja bila u policiji. U policijskoj stanici su mi pružili sve moguće uslove kao nekome ko je u takvom stanju tu da bi mu pružili pomoć. Nažalost, ja imam bolest štitne žlezde i hašimoto sindrom koji usko povezan sa štitnom žlezdom… Ja sam hipersenzibilna, doživela sam veliki šok, emotivni šok. Jako mi je pozlilo, pala sam u nesvest u stanici i povraćala sam, pogubila sam se… Zvali su, naravno, odmah hitnu pomoć i stvarno su učinili sve što su mogli. Snimili su me na pravi način. Organizam mi je pretpreo nenormalan šok, od straha sam se skroz pogubila – ispričala je svojevremeno pevačica, pa otkrila da je godinu dana pre toga saobraćajnu nesreću:

Republika

Foto: youtube.com

Sanja Maletić o nesreći

– Završila sam u jarku. I dalje sam u šoku. Ne mogu da dođem sebi. Svašta mi prolazi kroz glavu, ali najbitnije je da sam živa – istakla je ona tada, prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading