Otkrivamo IDENTITET nove devojke Saleta Tropika: VATRENA CRNKA uhvaćena sa pevačem u šumi, a evo o kome se radi! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

01.06.2022

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs otkriva identitet ko je nova devojka pevača Saleta Tropika!

Otkrivamo IDENTITET nove devojke Saleta Tropika: VATRENA CRNKA uhvaćena sa pevačem u šumi, a evo o kome se radi! (VIDEO)

Foto: Republika.rs, Instagram.com

Nakon što je portal Republika.rs došao do snimka, na kom se pevač Aleksandar Cvetkovic poznatiji kao Sale Tropiko šeta u banjičkoj šumi sa misterioznom devojkom, otkrili smo i koja je pozadina njihovog odnosa. Naime, na snimku se vidi kako Sale i misteriozna devojka šetaju u šumi, a u jednom trenutku su čak i seli na klupu, kako bi odmorili. 

 

 

Sve vreme su delovali blisko, kako nam govori izvor koji se našao na licu mesta, a njihova šetnja trajala je neko vreme. 

 

 

Portal Republika.rs stupio je u kontakt sa Saletovim PR timom, koji nam je ispričao da devojka sa snimka je njegova dugogodišnja prijateljica, sa kojom je od skoro počeo da trenira. 

 

 

- Samo je u pitanju prijateljica, treniraju zajedno, sreli su se u šumi. Nema nikakve senzacije. Ona je prvakinja u Tekvondu, on je sada na ishrani, režimu, trenira - glasi izjava Saletovog PR tima. 

 

 

Podsetimo, kao bomba odjeknula je vest u medijima da je Sale Tropiko doneo odluku da se razvede od supruge Jovane Pajić, sa kojom ima dvoje dece. Jovana i Sale dali su izjavu za medije, gde su objasnili da je razlog njihovog razvoda samo putevi koji su im se razišli, ali da su ostali u korektnim odnosima, zbog dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading