Otkrivena ISTINA o pomirenju Tamare Đurić i Stanije Dobrojević! Starleta progovorila o SUKOBU sa suparnicom, ŠEST GODINA je prošlo od BRUTALNIH uvreda!

Autor:

Zabava

01.06.2022

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić progovorila o pomirenju sa Stanijom Dobrojević.

Otkrivena ISTINA o pomirenju Tamare Đurić i Stanije Dobrojević! Starleta progovorila o SUKOBU sa suparnicom, ŠEST GODINA je prošlo od BRUTALNIH uvreda!

Foto: Republika.rs/printscreen/TVPink

Starlete Tamara Đurić i Stanija Dobrojević šokirale su javnost kada su se izgrlile i izljubile prilikom nedavnog susreta, jer je rijaliti ''Farma 6'' ostao upamćen po njihovom sukobu.

Republika

Foto: Republika.rs

Stanija Dobrojević i Tamara Đurić

Naime, njih dve su 2016. godine tokom rijalitija imale ozbiljne svađe i sukobe, uvrede su pljuštale sa obe strane, a njihov rat se nastavio i nakon rijalitija.

Tamara je sada otkrila kako je došlo do pomirenja sa Stanijom.

– Bile smo raspoređene na žurki tako da smo bile za istim stolom, nije mi smetalo, naprotiv. Ona mi je prišla na žurki, javila se i rekla: “Čula sam da si rekla jednom za mene da znaš da se ne bavim poslom kojim se bavi većina starleta”, rekla sam joj: “Stvarno sam tako mislila i uvek pričam ono što mislim”. Mi se nismo ni videle, ni čule od Farme – rekla je Tamara za Telegraf i nastavila:

Republika

Foto: Republika/O.Bogdanović

Tamara Đurić o pomirenju sa Stanijom Dobrojević

– Stanija, i ona sama kaže, da je potpuno drugačija osoba u odnosu na taj period, te 2016. godine, da apsolutno misli da je moje ponašanje tada bilo bolje nego njeno, jer se sa pogrešnim ljudima družila. Stanija je sada stvarno, ne mogu da kažem porasla, jer je ona već u nekoj poznoj mladosti, ali potpuno je drugačija, nekako je dobroćudnija.

Republika

Foto: E-Stock

Tamara Đurić i Stanija Dobrojević se pomirile

– Kad pogledam kakve su ove današnje devojke koje izlaze iz rijalitija, koje postaju poznate influenserke, starlete, jutjuberke, tiktokerke, Stanija je zlato. Kako godine idu, neke stvari izlaze na videlo. Kada sam ušla na Framu nisam znala ko je Stanija, nisam je gotivila jer se ona družila sa ljudima koje tada nisam stvarno gotivila i koje ne gotivim i danas, nekako mi je tamo bila nesnađena, a kada pogledam sada, izgleda mi kao zrela žena – rekla je Đurićeva, pa otkrila da li su se tužile kao što su pretile jedna drugoj u ''Farmi'':

Republika

Foto: Republika.rs

Tamara Đurić i Stanija Dobrojević nakon svađe

– Nikada nisam tužila nikoga, a koliko znam, nije ni ona protiv mene, ali jeste bilo klinča na Farmi, ali to je bilo, čini mi se, 2016. godine. Od tada je nisam videla, i eto, to pomirenje se desilo nekako spontano.

Republika

Foto: Republika/O.Bogdanović

Tamara Đurić o pomirenju sa Stanijom Dobrojević

– Bile smo u svađi, a te rijaliti svađe tih godina su bile potpuno drugačije nego sada. Mi smo se vređale na račun fizičkog izgleda i nekih stvari iz rijalitija, nismo bile u velikom problemu, da smo nanele jedna drugoj neko veliko zlo, pa da tu nisu mogle da se zakopaju ratne sekire – zaključila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading