KAĆA I LAZIĆ GOLI ŠMRKALI KOKAIN: RAT SE NASTAVLJA! Tamara Đurić zakrvila sa pevačicom kao NIKAD DO SAD!

Autor: Melina GVERO

Zabava

29.05.2022

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić zapretila je da će izneti u javnost kompromitujući snimak Katarine Živković, dok joj pevačica poručuje da joj je pala cena seksualnih usluga, te da je zbog toga napada.

KAĆA I LAZIĆ GOLI ŠMRKALI KOKAIN: RAT SE NASTAVLJA! Tamara Đurić zakrvila sa pevačicom kao NIKAD DO SAD!

Foto: Instagram.com

Pevačica Katarina Živković započela je estradni rat sa Tamarom Đurić kada je progovorila o prostitkama koje se kriju iza javnih zanimanja, nakon čega je Đurićeva napravila neviđeni haos. Sada je starleta otišla korak dalje i zapretila pevačici da će objaviti snimak iz njenog stana u Zemunu, gde je, prema njenim rečima, Katarina šmrkala kokain s Darkom Lazićem.

- Bagro jedna provincijalska, sada ću sve da kažem. Darko Lazić i ti ste se goli drogirali, to jest šmrkali ste kokain u tvom stanu u Zemunu u prizemlju. Tuži me, stoko uličarska, narkomanska, pa da ti dovedem i svedoke. Znaš ti, pokretna septička jamo, zašto neću da dam snimak. Ima neko ko te je*e, iz ne znam kog razloga, pa neću zbog njega. Na snimku je Darko pet puta bolja riba od tebe. Bolje ti je da ćutiš da te, prostakušu, ne ukanalim još više, a znaš kakvog materijala o tebi imam - napisala je Tamara na Instagramu i zapretila Katarini da je se više okane, te da njeno ime više ne stavlja u usta:

- Prestani više da se kačiš na mene pod pseudonimom Komšinica Cica. Kapiram ja da vi pod dejstvom narkotika halucinirate i da si možda stvarno mislila da si komšinica Cica. Promeni dilera, pa te možda prebaci da kažeš nešto normalno.

Na ove skandalozne Tamarine reči nije ostala imuna ni Živkovićka, pa je poručila starleti da se pozabavi svojim klijentima, kao i da joj je cena pala, pa da se zbog toga kači na nju.

- Ovo su bedni pokušaji lajave keruše i dvorske lude modernog doba, koja diskretno zabavlja klijente po separeima. Pala joj je cena, pa se keruša zabrinula. Mučenica se toliko prešibala da sve svoje epitete i dela pripisuje drugima. Pošto dvorsku ludu sve manje zovu u separe, rešila je da ponovo zasmejava široke narodne mase, pa svoje epitete kači drugima. Kerušo, idi se je*i, čekaju te klijenti, a ja ću te tužiti za sve.

Lazić: Nemam pojma o čemu se tu radi ni zašto njih dve ratuju

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Darko Lazić

Ovim povodom oglasio se i Darko Lazić, koji smatra da je trenutno u žiži medijske pažnje i da se zato drugi kače za njegovo ime.

- Stvarno nemam pojma o čemu se tu radi. Ne znam zašto sam ja u toj priči. Katarinu poznajem na "zdravo, zdravo". Ne znam oko čega njih dve uopšte ratuju. Valjda je sad popularnije uhvatiti se za moje ime jer sam u žiži javnosti. Bože me sačuvaj - rekao je Lazić zbunjeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ja

29.05.2022 18:55

"Bagro provincijska" rece Tamara i ostade ziva...... ona, koja je iz dosla iz nekog sela..... o, Boze, sta reci?!?