Dara Bubamara PRIZNALA SVE, otkrila detalje SUKOBA i SKANDALA sa aerodroma: Pao mi je MRAK na oči, udarala sam ga PESNICIMA!

Autor:

Zabava

29.05.2022

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara ispričala je šta se dogodila na aerodromu kada je imala sukob sa muškarcem koji ju je verbalno napao.

Dara Bubamara PRIZNALA SVE, otkrila detalje SUKOBA i SKANDALA sa aerodroma: Pao mi je MRAK na oči, udarala sam ga PESNICIMA!

Foto: instagram.com/darabubamara_official,

Pevačica Dara Bubamara nedavno je bila na odmoru u Turskoj, gde je kako kaže uživala, a onda je ispričala šta se dogodilo na aerodromu kada je nasrnula na nepoznatog muškarca.

- Na odmoru u Turskoj mi je bilo predivno, bila sam tamo sa sinom Kostom u jednom lepom hotelu, gde nije bilo naših ljudi. Bila sam iznenađena što su mi neki Rusi prilazili da se slikamo. Pitala sam ih zašto se slikaju sa mnom, a oni su mi rekli da sam im jako lepa. Ja sam svesna da imam harizmu koja privlači ljude i meni je drago zbog toga - ponosno je istakla, a onda se dotakla neprijatnosti koju je doživela na aerodromu:

Republika

Foto: ATA Images

Dara Bubamara

- Nikada do sada mi se nije desila takva situacija, jer za mene godinama važi da sam ja jedna gospođetina i znam kako treba da se ponašam. Trudim se da takve situacije iskuliram, međutim ovo nisam mogla kada mi je prišao muškarac od dva metra i 110 kilograma. Meni, ženi koja ima metar i šezdeset i rekao mi je: 'Kako to voziš, sad ću ti je*ati mater'. Bukvalno tim rečima mi se obratio, pred policijom. Meni je pao mrak na oči i ja sam skočila na njega i udarala sam ga pesnicama, nogama... Da je bilo pet muškaraca ja bi skočila, prijavila sam slučaj policiji, sebe da sam ga napala, a i njega da je bio nekulturan - rekla je Dara za Blic, pa dodala:

Republika

Foto: instagram.com

Dara Bubamara se posvađala na aerodromu

- Ne mislim da su se dzentlmeni izgubili, oko mene su svi moji prijatelji fini. Ovo što se meni nedavno desilo je čisto ljubomora, što on ima slabiji auto, a ja jedan od najjačih. Ja sam to tako shvatila, ali taj kompleks je dobio po tamburi - zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Wolf

29.05.2022 14:41

Na nivou...