NENORMALNO MU OTICALE ŠAKE I STOPALA, PRITISAK MU JE BIO 200/160! Izgubio vid, prolaznici ga prebacili u bolnicu! Detalji BORBE sa bolešću Čede Jovanovića!

Autor:

Vesti

29.05.2022

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović, nedavno je zabrinuo domaću javnost jer je objavio fotografiju iz bolnice - sa zavojima.

NENORMALNO MU OTICALE ŠAKE I STOPALA, PRITISAK MU JE BIO 200/160! Izgubio vid, prolaznici ga prebacili u bolnicu! Detalji BORBE sa bolešću Čede Jovanovića!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Jovanovićevo zdravstveno stanje bilo drastično ugroženo, ali on sada kaže da "ide na bolje".

Kako je za medije ispričao izvor iz porodice Jovanović, blizak Čedomiru Jovanoviću, lideru LDP-a su savetovali da se skloni iz Beograda na lečenje.

Foto: printscreen/Kurir TV

 

Polovinom aprila je zbog toga otišao iz Beograda u Crnu Goru, kako kaže izvor, prvi put posle 1999. godine. Lekari su tražili da se skloni iz grada i svakodnevnih frka, a Jovanović nije želeo da ide tamo gde inače odlazim sa porodicom, prijateljima.

- Pretpostavljalo se da će proleće na moru prijati plućima i ludoj glavi - kaže izvor blizak Čedomiru Jovanoviću.

- Posle tri dana je završio u kotorskoj bolnici tako što su mu u 6:30 ujutro, dok je šetao kraj mora prvo video da mu šake i stopala nenormalno otiču, a da bi ubrzo izgubio i vid pa su ga prolaznici prebacili do lekara - objašnjava izvor.

Ispostavilo se da je to zbog pritiska - izmeren mu je pritisak 200/160.

Foto: Printscreen/twitter.com

Čedomir Jovanović oboleo od korona virusa

- Posle nekoliko injekcija sve je malo popustilo, ali je svima bilo jasno da je privremeno. Vratio se za Beograd, prošao još jedan krug svih mogućih pregleda i set nove terapije, ali ništa nije krenulo na bolje tako da je početkom maja morao ponovo da ode van Beograda na lečenje. Ovog puta je pristup potpuno drugačiji i posle vise od 20 dana juče i danas se stvari pomeraju na bolje - objasnio je izvor blizak Jovanoviću.

Čedomira Jovanovića je potvrdio ove informacije za beogradske medije.

- Istina je, ali biće sve u redu, dobro sam, odreagovao sam na terapiju. Dugo već traje... - rekao je Čedomir Jovanović kratko.

Jovanović je, inače, dva puta preležao korona virus, a njegovo zdravstveno stanje je od tada ugroženo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Crni

29.05.2022 16:36

Ako se dobro secam primio je pfizera i savetovao drugima a pre toga jedva zivu glavu izvukao.... Sudbina