DOKAZ CRNO NA BELO O POMIRENJU RADEI HARISA ŠOKIRAO SVE: Pevač odao NAJVEĆU INTIMU do sad, ovome se niko nije nadao! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.05.2022

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović i Haris Berković se pomirli, a otkrio ih je jedan detalj!

DOKAZ CRNO NA BELO O POMIRENJU RADEI HARISA ŠOKIRAO SVE: Pevač odao NAJVEĆU INTIMU do sad, ovome se niko nije nadao! (FOTO)

Foto: instagram.com/radamanojlovic

Pevački par koji čine Rada Manojlović i Haris Berković još jednom su pronašli način da reše sve nesuglasice. Naime, Haris je na društvenim mrežama objavio zajedničku fotografiju sa Radom, čime je jasno stavio do znanja svima da su se pomirili.

Berković i Rada uskoro treba da se nađu zajedno na sceni u jednom klubu, gde imaju zakazan nastup, a pevač je sve to ispratio emotikonom koji se zadovoljno smeje, čime je otklonio sve sumnje da više nisu u dobrim odnosima.

Republika

Foto: Instagram.com

Rada Manojlović i Haris Berković

 

Ipak, njih dvoje još uvek nisu ponovo zapratili jedno drugo na Instagramu, što je verovatno dogovor para kako ubuduće ne bi svi lako prokljuvili kada se sledeći put posvađaju i otprate jedno drugo na ovoj društvenoj mreži.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Rada Manojlović i Haris Berković

 

Podsetimo, u medijima se dosta spekulisalo oko razloga zbog kog su Rada i Haris stavili tačku na romansu, a između ostalog se često spominjalo i druženje Manojlovićeve sa pevačem Milanom Stankovićem, na kog Berković navodno nije bio ljubomoran kao na potencijalnog suparnika nego je, kako se navodi, smatrao da on loše utiče na njegovu dragu i stavove koje iznosi u javnosti.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading