ZORANA PAVIĆ SAD IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Ovoga joj je bilo NAJTEŽE da se odrekne, NI U SNU ne biste pogodili o čemu je REČ!

Autor:

Zabava

28.05.2022

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Pavić godinama je kuburila sa kilogramima, a sada se prepolovila, pa je otrkila čega joj je bilo najteže da se odrekne.

ZORANA PAVIĆ SAD IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Ovoga joj je bilo NAJTEŽE da se odrekne, NI U SNU ne biste pogodili o čemu je REČ!

Foto: printscreen/youtube.com

Zorana Pavić

Zorana Pavić ceo život je mučiča muku sa kilogramima, sada je odlučila da stavi tačku na dotadašnje navike, probušila kašiku i prepolovila se, do te mere da izgleda neprepoznatljivo.

Kada se odlučila na korak mršavljenja, nije bilo ni malo lako, međutim više od bilo koje hrane, pevačici je najviše falilo nešto sasvim drugo.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Zorana Pavić

 

- Vino verovali ili ne! Sa hranom sam se neko izborila sa vinom nikako, baš mi je nedostajalo. Ali kažu da je vino hrana Bogova - rekla je Zorana kroz osmeh pa dodala:

- Potpuno sam se odrekla slatkiša, uzmem ih jako retko samo da mi šećer ne bi otišao u "aut" što bi rekli mladi. Ali kad je hrana u pitanju volim sve nešto glupavo, tipa majonez, neke premaze, četri sira, pored svega što postoji, ja sve to nešto softano.

Međutim, Zoranin metod mršavljenja retko ko bi mogao da ispoštuje s obzirom da je pevačica u pojedinim momentima bila i više nego rigorozna.

- Jela sam samo živ limun, što ne savetujem nikom. Padala sam u nesvest, nisam mogla da vozim. Nikako ne koristite samo limun, a to je ova ludača uradila i pretekla - nedavno je izjavila Pavićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading