NASRNUO NA NOVINARE KOJI SU IZVEŠTAVALI O POŽARU NA BANOVOM BRDU! Vlasnik lokala vređao i tražio da obrišu slike!

Autor:

Hronika

28.05.2022

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je Drugom osnovnom javnom tužilaštvu da odredi policijsko zadržavanje muškarca koji je nasrnuo na novinarsku ekipu koja je izveštavala o požaru koji je izbio u restoranu brze hrane u beogradskom naselju Banovo brdo.

NASRNUO NA NOVINARE KOJI SU IZVEŠTAVALI O POŽARU NA BANOVOM BRDU! Vlasnik lokala vređao i tražio da obrišu slike!

Foto: printscreen/instagram/192_rs

Novinari će u svojsvu građana dati izjave policiji ovim povodom, a naloženo im je i da dostave sve snimke, audio i video, koje poseduju o ovom incidentu, saopštilo je Više javno tužilaštvo.

Dodaje se da će kontakt tačka za efiksno procesuiranje napada na novinare, zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu, nastaviti da prati postupanje u ovom slučaju, prenosi Kurir.

Republika

Foto: printscreen/instagram/192_rs

 

Podsetimo, u lokalu na pijaci u Požeškoj ulici na Banovom brdu u Beogradu jutros je oko 6.30 izbio požar u kome nije bilo povređenih.

Vatra je buknula u roštiljnici, a na lice mesta su izašla 5 vatrogasna vozila sa 19 vatrogasaca, a prisutna je bila i policija. 

Tramvajske linije 12 i 13 bile su skraćene do Gospodarske mehane, a saobraćaj usporen. Požar je kasnije lokalizovan, a saobraćaj normalizovan. 

Tokom izveštavanja novinarsku ekipu je napao čovek koji se predstavljao kao obezbeđenje, ali nije pokazao službenu legitimaciju. On je kasnije identifikovan kao vlasnik lokala koji se zapalio. Tražio je od njih da se udalje, što su i učinili, ali je onda i prešao ulicu i vređao ih zahtevajući da se fotografije sa lica mesta uklone. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading