SEKA ALEKSIĆ IMALA PRVU TEZGU SA 11 GODINA: Majka joj branila, ona se IŠUNJALA U MINIĆU I POBEGLA OD KUĆE, PRAVO U KAFANU, detalji koje je malo ko znao!

Autor:

Zabava

25.05.2022

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić se prisetila teškog detinjstva, izbeglištva i odluke da postane pevačica još u osnovnoj školi!

SEKA ALEKSIĆ IMALA PRVU TEZGU SA 11 GODINA: Majka joj branila, ona se IŠUNJALA U MINIĆU I POBEGLA OD KUĆE, PRAVO U KAFANU, detalji koje je malo ko znao!

Foto: ST/D.KADIĆ

Pevačica Seka Aleksić je svojevremeno ispričala kako je majci otkrila da želi da postane pevačica, budući da se Ibrima protivila toj odluci, dok nije došlo do toga da se iskrade iz kuće i ode na svirku, nakon koje je dobila batine. 

"Kada je mama legla da spava, nakon što je pogledala omiljenu seriju 'Ljovisnu' ili 'Kasandru', obukla sam minić i pobegla iz kuće kroz prozor. Verovala sam da neće ni primetiti da me nema, a ja ću se praviti luda dok joj drugi ne kažu da su me videli. Znala sam da to nije u redu, ali nisam mogla da ispalim bend, jer sam svima rekla da ću pevati".

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Seka Aleksić

 

Majka je iste večeri primetila da je nema. Kada ju je našla, dobila je batine od nje.

"Šokirala se kada je videla da me nema u sobi. Bilo joj je jasno gde sam čim je ugledala širom otvoren prozor. Došla je u klub i počela da mi preti s vrata. Odmahivala sam rukom da se skloni dok ne završim nastup. Kada su momci iz benda videli da mi je mama tu, napravili su pauzu. Doletela je do nas i počela da preti. Tada sam dobila šamarčinu od nje. Nisam bila kažnjena kao današnja deca, kojoj roditelji zabrane telefon na pet minuta. Tada ni televizor nisam imala. Dobila sam dobre batine! Rekla mi je: 'Polazi kući, skini šminku i u krevet!' Sada mi je sve to smešno, ali tada mi nije bilo. Bila je samohrana majka, kojoj nije bilo svejedno da žensko dete od 14 godina pusti da peva. To je bilo najgore što sam ikad uradila! Kasnije se dešavalo da je slažem da sam u školi, a umesto toga bih pevala na nekom rođendanu" rekla je Seka, a prenosi Hit.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading