Iva Grgurić pokazala NOVE SILIKONE, svi je OSUDILI zbog izgleda: Grudi joj kipe na sve strane, pa dobila salvu uvreda! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.05.2022

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić napravila je ramu zbog njenih novih silikona.

Iva Grgurić pokazala NOVE SILIKONE, svi je OSUDILI zbog izgleda: Grudi joj kipe na sve strane, pa dobila salvu uvreda! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Bivša zadrugarka i pobednica rijalitija ,,Zadruga 3" Iva Grgurić šokirala je njenim novim silikonskim grudima, koji su sve šokirali. Naime, na Instagram profilu Grgurićeva je objavila vreli snimak, a njeni pratioci su primetili veliku razliku u njenim novim grudima. 

 

 

Iva se snimala kupaćem iz svih uglova, a njene grudi bile su u prvom planu. Komentari su se nizali jedan za drugim, pa su se mnogi nadali da je u pitanju samo fotošop. Ovaj novi estetski zahvat naišao je da veliku osudu kod Ivinig pratilaca. 

"Više nemaš jednu nego dve", "Šta je sa grudima?", "Spojile ti se grudi", "Prezgodna si, ali grudi izgledaju grozno", samo su neki od komentara.

 

 

Podsetimo, Iva nikada nije krila šta je sve korigovala na svom telu ili licu. Nakon izlaska iz Zadruge, velika promena na Ivinom telu je vidljiva i te kako. Dodatno je sve promenila Ivina dijeta, koja je postala toliko popularna, da su joj se mnoge devojke i starije gospođe javljale kako bi im pomogla. 

 

 

Kako se vama sviđaju Ivine nove grudi?

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading