ATAMAN DONEO ODLUKU: Posle odbrane krune u Evroligi, Srbin NAPUŠTA Efes!

Autor:

Sport

22.05.2022

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promene u sastavu kluba iz Istanbula koji je juče osvojio drugu uzastopnu titulu prvaka Evrope pobedom nad Real Madridom 58:57 u beogradskoj Areni.

ATAMAN DONEO ODLUKU: Posle odbrane krune u Evroligi, Srbin NAPUŠTA Efes!

Foto: Tanjug/AP

Slavlje košarkaša Efesa posle osvajanja Evrolige u beogradskoj Areni

Košarkaši Efesa ponovo su pokorili Evropu! Turski klub je drugu godinu zaredom osvojio Evroligu pošto je u finalu na F4 u beogradskoj Areni pobedio Real Madrid sa 58:57.

Možda i najzaslužniji za titulu tima iz Istanbula bio je Vasilije Micić, MVP Fajnal fora, a dok je Vasa dominirao, drugi Srbin je sve to gledao sa klupe.

Republika

Foto: Starsport

Vasilije Micić

U pitanju je krilni centar Filip Petrušev (22), koji je i sam potvrdio da će napustiti ekipu na kraju sezone, a o njemu je govorio i trener Ergin Ataman uz poruku između redova da će Beograđanin teško dobiti veću šansu.

Republika

Foto: Starsport

Filip Petrušev

- To je teško pitanje. Situacija je emotivna, svi smo sada emotivni. Videćete. Kao što znate, mi smo u prethodne tri-četiri sezone malo toga menjali. Otišao je Sertač Šanli, doveli smo Petruševa, nismo puštali ljude da odu. Kada se Simon povredio, angažovali smo Brajanta. Razmotrićemo sve kada se sezona završi. Ovaj tim je ispisao istoriju. Nemam ideju šta će se dešavati na leto, mislićemo o tome kasnijerekao je turski stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading