Da li ste znali da Milica Mitrović ima ROĐENOG BRATA? Svi ste čuli za njega, njegovo ime je VAŽNO, a evo kako izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.05.2022

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je mlađi rođeni brat Milice Mitrović!

Da li ste znali da Milica Mitrović ima ROĐENOG BRATA? Svi ste čuli za njega, njegovo ime je VAŽNO, a evo kako izgleda! (FOTO)

Foto: ATA Images

Milica Mitrović

Supruga Željka Mitrovića, Milica Mitrović ima mlađeg rođenog brata, o kome retko govori u domaćoj javnosti, pa ipak njegovo ime mnogo govori. Rođeni brat Milice je poznati reditelj Petar Pašić.

Republika

Foto: E-Stock, Youtube/TV Pink

Milica i Željko Mitrović

 

Dve godine mlađi brat Milice Mitrović režiju je završio na FDU, a dugo godina živeo je u Ljubljani. Oženio se lepom Tijanom Dimić Pašić, a u Srbiji je ostvario značajan uspeh.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIJANA (@pasicka)

 

Osim njegovih briljantnih filmova, Petar Pašić radio je na spotovima brojnih muzičkih zvezda, poput Severine Nataše Bekvalac, a nedavno je sklopio i posao sa Filipom Živojinovićem, sa kojim posvećeno radi na jednom filmskom projektu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INJournal (@injournal.rs)

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading