Tonči Huljić opisao ODNOS ĆERKE HANE I PETRA GRAŠE: Evo zašto su SVI ĆUTALI o njihovoj ljubavi!

Autor: Vladan Mišić

Zabava

19.05.2022

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tonči Huljić otkrio je za Republiku kako sada reaguje na natpise o njegovoj ćerki Hani i zetu Petri Graši, koji dugo krase hrvatske i srpske medije.

Tonči Huljić opisao ODNOS ĆERKE HANE I PETRA GRAŠE: Evo zašto su SVI ĆUTALI o njihovoj ljubavi!

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić, Instagram/hana.huljic, ATA Images

Hrvatski muzičar Tonči Huljić predstavio je novu pesmu i spot "Baci oko na mene", malu parodiju na njegovog zeta, pevača Petra Grašu. Tončijeva ćerka, a Petrova supruga, Hana Huljić, uskoro će roditi devojčicu, pa je Toni odlučio malo da se poigra sa raznim medijskim tekstovima koji su izašli u proteklom periodu i tako napravi svojevrsnu šalu na svoj račun.

 - Mi to radimo, tako smo i postupili prema celoj situaciji koja se malo više odužila po medijima nego što smo očekivali, a kao što posle svakog rata dolazi mir, znali smo da će doći vreme kada nećemo morati uopšte ništa da objašnjavamo jer će ljudi jednostavno videti o čemu se tu radi. Da je to jedna divna ljubavna priča nastala od dvoje slobodnih ljudi, ali kako se ćutalo i pre da nisu u odnosu u kojem su bili sa svojim bivšim partnerima, onda se ćutalo i sada. Što smo mi više ćutali, to su mediji konstruisali stvari, a zamislite u šta bi se pretvorilo da smo mi išli još dalje. Ćutali smo i živeli svoj život - rekao je Tonči za Republika.rs.

Foto: Instagram/hana.huljic

Hana Huljić je u braku sa Petrom Grašom

 

Kompozitor je prokomentarisao i dalje aktuelnu Konstraktu, koja je Srbiji donela peto mesto na nedavno završenoj Pesmi Evrovizije.

- Mene stalno zovu da idem na Evrosong da probam, ali uopšte nisam u tom filmu niti me to interesuje. Slučajno sam nabasao na njen intervju koji je dala neposredno pre pobede na Beoviziji, kada je izašla pred novinare. Bio sam fasciniran stojicizmom i stabilnšću žene koja to govori na najkulerskiji način koji sam ikada video. Bio sam oduševljen. Konstrakta sve super, nego postoji opasnost kod nje, ona će i dalje da bude svoja, ali sad više neće biti iznenađenja. Znajuči to, moraće lagano da se menja, kao što se ja menjam sa svojim bendom Madre Badessa - ispričao nam je kompozitor.

Foto: ATA Images

Ana Đurić Konstrakta pevačica

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading