Dušica Grabović dobila PRETNJE od BIVŠEG DEČKA! Planira da je RASKRINKA i objavi sve njene EKSPLICITNE fotografije, ona se HITNO OGLASILA! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

18.05.2022

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dušica Grabović ponovo u epicentru skandala.

Dušica Grabović dobila PRETNJE od BIVŠEG DEČKA! Planira da je RASKRINKA i objavi sve njene EKSPLICITNE fotografije, ona se HITNO OGLASILA! (FOTO/VIDEO)

Foto: ATA Images

Pevačica Dušica Grabović ne uspeva da stabilizuje svoj život nakon skandala kada je povezivana sa prostitucijom. Naime, njoj nakon svega preti bivši dečko, a Dušica je o svemu obavestila javnost preko društvenih mreža.

Njen bivši partner kako stoji u porukama, preti da će javno objaviti njene gole fotografije i da će je raskrinkati do kraja, a ona je na kontu toga snimila i video u kom je sve objasnila.

- Morala sam da se uključim i prokomentarišem šta mi se sinoć desilo i jutros. Dakle, moj bivši dečko koji još uvek ima moj broj, pošto ja broj nisam menjala 20 godina... Pita me dečko šta radim i ja kažem: 'Ne uznemiravaj me, sa dečkom sam' i on mi napiše: 'Pošto si ti tako bezobrazna prema meni i nisi fer, sad ću da dam sve tvoje slike u novine, sve slike koje si mi slala dok smo bili u vezi. Ja mu kažem: 'Dobro, slobodno'. Da bi mi dečko uputio sijaset uvreda... Kako se ja ružno ponašam, kako sam odvratna prema njemu, ja mu odgovorim: 'Slušaj, da si bio dobar ne bi bio bivši, prema tome ostavi me na miru' i naravno blokiram ga - rekla je Dušica i dodala:

 

 

- Ja sam to skrinšotovala, u slučaju da izađu neke moje gole slike na kojima se i vidi i ne vidi da sam ja, nebitno je. Bili smo u vezi, slali smo jedno drugom slike, to je normalno, ali da ti muškarčino... Da na osnovu toga želiš da dospeš u novine, preko mene i da objavljuješ moje gole slike. Pa da li imaš sestru, majku, nekoga ko je žensko dete? Da razmišljaš o njima kako bi se tvoja majka osećala da tvojoj sestri izađu gole slike u novine, samo to da te pitam. Pošto će on videti da sam ja ovo objavila i neka vidi, pošto me prati sa lažnih profila, jer je na svim ostalim blokiran.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading