Otkrivena ISTINA o VEZI Igora Starovića i Dragane Katić! Procurili DETALJI romanse i razlozi IZNENADNOG RASKIDA!

Autor:

Zabava

18.05.2022

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Starović svojevremeno je otkrio detalje veze sa poznatom voditeljkom.

Otkrivena ISTINA o VEZI Igora Starovića i Dragane Katić! Procurili DETALJI romanse i razlozi IZNENADNOG RASKIDA!

Foto: ATA Images

Igor Starović preminuo je u 56. godini, a javnost je ostala u šoku. Kako se navodi, pre nekoliko dana je pevaču pukla aorta, a lekari su mu se borili za život pet dana. 

Republika

Foto: ATA Images

Igor Starović preminuo

Igorova ljubav iz mladosti je bila voditeljka Dragana Katić, koja se emotivnim rečima oprostila od njega na društvenim mrežama, a sada su otkriveni detalji veze od pre skoro dve decenije.

‒ To je bilo zaista davno, jedva se i sećam, ali Dragana je jedna divna osoba, sjajna dama, veliki drugar. Ta priča koja se dešavala sa nama bila je pre više od dvadeset godina, ali to se ne zaboravlja ‒ pričao je svojevremeno Igor, koji je tada naveo da je to vreme bilo veoma teško, da su oboje bili posvećeni svojim poslovima, te ih je život odveo na dve strane:

Republika

Foto: ATA Images

Dragana Katić

‒ Svaki dan se nešto radilo, ako nema svirke, onda su tu nastupi, ali bez obzira na to stvarno me za nju vežu najlepša sećanja ‒ rekao je on u emisiji Grand magazin.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading