OBDUKCIJA BI TREBALO SUTRA DA BUDE GOTOVA: Porodica će prva saznati rezultati-oglasili se hrvatski istražitelji povodom smrti Mateja Periša

Autor:

Hronika

18.05.2022

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica je prva koja mora da sazna je li to Matej ili nije. Obdukcija bi trebalo da bude gotova sutra. Kada bude gotova, onda će se moći reći šta je bio uzrok smrti, rekao je večeras Antonio Gerovac, načelnik hrvatske kriminalističke policije.

OBDUKCIJA BI TREBALO SUTRA DA BUDE GOTOVA: Porodica će prva saznati rezultati-oglasili se hrvatski istražitelji povodom smrti Mateja Periša

Foto: ST/V. LUKIĆ

Pronađeno telo Mateja Periša

On se večeras novinarima obratio na mestu na kojem je krajem decembra nestao Splićanin Matej Periš.

Delegacija hrvatske policije na čelu s Gerovcem stigla je ranije danas u Beograd.

Podsetimo, jutros je u Dunavu kod Ade Huje pronađeno telo mlađeg muškarca koji odgovara opisu nestalog Mateja Periša. Kako smo saznali, na telu mladića pronađen je srebrni sat, tamna majica sa aplikacijom, farmerke i jedna bela patika, a u džepu mobilni telefon.

Sve pronađeno odgovaralo je opisu stvari koje je u noći nestanka na sebi imao Matej Periš. Aplikacija na majici na telu identična je onoj koju je Periš kobne noći nosio.

To što je mobilni telefon pronađen u džepu farmerki, još jedna je potvrda da je u pitanju on, jer je signal s njegovog telefona u kobnoj noći poslednji put lociran kod Velikog ratnog ostrva, što znači da je mobilni bio kod njega kada se našao u vodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading