Seka Aleksić IZNELA ŠOKANTNE DETALJE sa početka karijere: Imala je TREMU pred voditeljem, nije znala šta ju je snašlo!

Autor:

Zabava

15.05.2022

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić ispričala je jedine trenutke kada je imala tremu.

Seka Aleksić IZNELA ŠOKANTNE DETALJE sa početka karijere: Imala je TREMU pred voditeljem, nije znala šta ju je snašlo!

Foto: Printscreen RTV Pink

Seka Aleksić prisetila se početka svoje karijere, koja traje već 20 godina.

Pevačica je 2002. godine objavila prvi studijski album "Idealno tvoja", a sada se prisetila kako je sve izgledalo u samom početku njenog probijanja na estradu.

Republika

Foto: Printscreen RTV Pink

Seka Aleksić se priseća početka karijere

 

- Moj prvi nastup je bio poodavno, ali ako pričamo o prvom nastupu u profesionalnoj karijeri, to je bilo nepunih mesec dana nakon što sam objavila prvi album 05. decembra 2002. godine. Živela sam u blizini Bjeljine, bilo je čudno na nastupu jer su me svi poznavali i sad im pevam svoje pesme, ali je bilo lepo, rado se sećam početaka - rekla je Seka i prisetila se situacije sa pokojnim Milovanom Ilićem Minimaksom, koji je tada bio jedan od voditelja Grand šoua.

 

- Prvi put tremu sam imala pred prvi izlazak na scenu Granda, a posle je usledio šok kada sam čula da će Minimaks da me propituje. Međutim, Saša Popović mu je rekao, ona je nova, mlada, budi pažjiv, pa je sve bilo okej, on je bio divan u tom intervjuu - ispričala je Seka za emisiju "Premijera Vikend specijal", koja je imala tremu i kada je upoznala supruga Veljka Piljikića:

Foto: ATA Images

Seka Aleksić Veljko Piljikić imala tremu kad je upoznala Veljka

 

- Stvarno je bio neodoljiv kad ga čovek pogleda, imala sam tremu zbog toga, znala sam da je to to. To je bio problem kad se upoznaju s ljudima, a da ne pričam kada je u pitanju dejt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading