Slađa Delibašić RAZOČARANA U MUŠKARCE: Svi su ŠVALERI ILI OŽENJENI! Pevačica otvorila dušu!

Autor:

Zabava

15.05.2022

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Delibašić otvoreno je govorila o ljubavnom životu koji joj nije na zavidnom nivou.

Slađa Delibašić RAZOČARANA U MUŠKARCE: Svi su ŠVALERI ILI OŽENJENI! Pevačica otvorila dušu!

Foto: Printscreen RTV Pink

Slađa Delibašić (53) povukla se iz javnog života, i posvetila se drugom biznisu. Pevačica je vlasnik vrtića, i kako kaže, odlično joj ide posao.

- Okej sam, vrtić ''Vremeplov'', radim. Nastupi slabo... Zamislila sam svoj budući život da budem poslovna žena i tako mi je bolje. Ne nedostaje mi muzika, imam mnogo dobro osoblje, deca, roditelji, sve je na nivou - rekla je Delibašićka.

Foto: Printscreen RTV Pink

Slađa Delibašić nema momka

 

Slađin ljubavni život oduvek je intrigirao medije. Nakon razvoda od Đoleta Đoganija, pisalo se o njenim emotivnim partnerima, ali sada je u solo vodama.

- Nemam nikoga, volela bih da nađem, ali svi su ili švaleri ili oženjeni... Krivi su muškarci, ne plačem zbog ljubavi, kad vidim da ne ide ja to - prijatno, doviđenja. Takav mi je horoskop, ja sam dupla škoripija. Ja da hoću mogla bih da imam njih milion, ali imam ljubav dece - istakla je Slađa u emisiji Premijera vikend specijal.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
šora

15.05.2022 20:27

kako bre da ima momka a 53 godine? valjda muškarca....