PEVAČA OSTAVILA ŽENA ZBOG GEJ-AFERE! Španska serija: Muzičaru zbog dečka PUKAO BRAK!

Autor:

Zabava

13.05.2022

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je njegova veza s muškarcem kao bomba odjeknula u medijima, supruga je pratila P. M. i uhvatila ga s ljubavnikom G. K. Kada je došao kući, momentalno mu je tražila razvod

PEVAČA OSTAVILA ŽENA ZBOG GEJ-AFERE! Španska serija: Muzičaru zbog dečka PUKAO BRAK!

Foto: Pixabay

Gej-afera o kojoj je Srpski telegraf prvi pisao, a u kojoj su glavni akteri pop pevač sa domaće javne scene P. M. i čelnik jednog kluba G. K., dobila je i nastavak.

Naime, kako smo saznali, pevača je u međuvremenu ostavila supruga jer je na osnovu pomenute afere iz medija naslutila da bi jedan od aktera mogao da bude upravo njen muž pošto je već sumnjala na njegove izlete s muškarcima.

Kada je počela da traga za detaljima, sama se uverila da je vara s tim moćnikom, a pošto se digla velika prašina zbog cele priče, supruga dotičnog pevača uskoro pokreće brakorazvodnu parnicu.

- Pevač i čelnik kluba su dugo uspevali da kriju vezu, a iako su pojedini ljudi u njihovom okruženju sumnjali u to da su zajedno, niko nije mogao da nađe dokaze. Brak tog pevača i njegove supruge već je bio u krizi, ona je sumnjala da je vara sa muškarcima, a pisanja u medijima su je podstakla da proveri sve informacije. Oni su u braku nekoliko godina, a žena je tog pevača već uhodila i proveravala mu telefon, pa je rešila i da ga prati. Tako se sama uverila u sve u šta je sumnjala - otkriva izvor blizak pevaču i dodaje da mu je supruga tokom žučne rasprave koja je usledila saopštila da hoće da stavi tačku na brak.

- Svađa je nastala nakon što se pevač vratio sa sastanka s čelnikom kluba. Rekla mu je da se oseća poraženo, da je verovala da prevara postoji, ali da ne može da prihvati da je u pitanju muškarac. Na kraju su seli da popričaju o svemu, on je pokušao da ubedi ženu da je voli iako je prevario, ali nije htela da ga sluša. Na kraju mu je dala rok da se iseli iz stana, nekih desetak dana, dok se ne snađe za smeštaj, kao i da će da se čuju kad bude bilo potrebno da se potpišu papiri za razvod - zaključuje naš sagovornik.

Dečko pevača varao sa vlasnikom salona

Turbulentna veza pevača i čelnika kluba pretvorila se u TV sapunicu kada je otkriveno da je muzičaru partner neveran. Naime, kada smo otkrili da je čelnik kluba varao pevača s vlasnikom jednog salona, veza im je bila, pa maltene, pred raskidom.
- Gej-idila koja traje duže vreme potpuno je poremećena kada je estradna pop zvezda saznala da nije jedini muškarac u životu partnera. Bio je šokiran kada je od prijatelja saznao da njegov dečko ima još nekoga, a potom je pobesneo od ljubomore i okomio se na njega naočigled prisutnih. Bio je van sebe - rekao je sagovornik upućen u ceo slučaj o kom je posle pisanja Srpskog telegrafa brujala čitava Srbija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading