Oglasila se NEPOZNATA ŽENA na Nikolininom profilu i otkrila koliko je bila BLISKA sa Ristovićem: Coki, proveli smo PRELEPO vreme ZAJEDNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.05.2022

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznata žena se oglasila i emotivnom porukom se oprostila od Vidoja Ristovića.

Oglasila se NEPOZNATA ŽENA na Nikolininom profilu i otkrila koliko je bila BLISKA sa Ristovićem: Coki, proveli smo PRELEPO vreme ZAJEDNO! (FOTO)

Foto: ATA Images

Nikolina i Vidoje

Voditeljka Nikolina Pišek se danas oglasila na svom Instagram profilu objavivši zajedničku fotografiju sa svojim pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem koji je iznenada preminuo, a pažnju je svima privukla poruka nepoznate žene koja je očigledno Ristovića dobro poznavala i otkrila da mu je nadimak bio ''Coki''.

Republika

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

Objava Nikoline Pišek na Instagramu

- Naša srca u Kanadi su slomljena. Coki (Vidoje) je bio predivno ljudsko biće. Bio je džentlmen. Čovek dobrog srca, koji bi učinio sve za svoju porodicu i prijatelje. On je bio moj rođak i moja porodica ga je mnogo volela. Bili smo bliski. Kao devojka sam vrlo često išla na odmor u Beograd. I tada sam boravila kod Cokija i njegovih roditelja. Imala sam sreću da ih posetim pre nekoliko godina sa suprugom i dva sina. Sreli smo se sa Cokijem u Beogradu (u kući njegovih roditelja). Svi smo izašli na večeru. Proveli smo vreme zajendo i bilo je predivno. Imam toliko prelepih uspomena sa njim. Srce mi se slama zbog njegovih roditelja, zbog tebe (njegove supruge), i njegove dve ćerke. Obmotali smo naše ruke oko svih vas. Molimo se za svakoga od vas da prođete kroz ova teška vremena. Nikolina, ja nikada nisam imala šansu da te upoznam, kao ni Unu. Nadam se da hoću jednoga dana. Ja znam koliko mnogo je Vidoje voleo vas dve i Mateu, takođe - napisala je izvesna Bes koja se predstavila kao Vidojeva rođaka.

Podsetimo, Vidoje Ristović preminuo je u noći između subote i nedelje, a biće sahranjen sutra na Novom groblju. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jecka

12.05.2022 03:06

Nije napisala sta su vecerali kad je bila da vidi Cokija u BG!?