Sin mu je UMRO pored LJUBAVNICE, a ženu ne može da mu gleda očima! Miša Grof i Nikolina Pišek godinama u SUKOBU, jedno joj je BRANIO!

Autor:

Zabava

11.05.2022

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven razlog sukoba Miše Grofa i Nikoline Pišek.

Sin mu je UMRO pored LJUBAVNICE, a ženu ne može da mu gleda očima! Miša Grof i Nikolina Pišek godinama u SUKOBU, jedno joj je BRANIO!

Foto: ATA Images

Miša Grof, VIdoje Ristović, Nikolina Pišek

Iznenadna smrt Vidoja Ristovića rasvetlila je mnoge zakulisne radnje. Naime, Vidoje je umro dok je bio kod ljubavnice sa kojom je pre toga bio intiman, a njegova smrt je otkrila da su odnosi između njegovog oca Miše Grofa i Nikoline Pišek narušeni.

Republika

Foto: E-Stock

Nikolina Pišek se nije dobro slagala sa svekrom Mišom Grofom

Kako se navodi, Nikolina je od samog početka bila u lošim odnosima sa svekrom, koji je nikada nije prihvatio kao snajku dok je prvu suprugu sina Vidoja obožavao.

- Nikolina je, kad god bi mogla, izbegavala da dođe u Beograd. Upravo zato da se ne bi previše susretala s Mišom i kako ne bi dolazilo do neprijatnih situacija. Vidoje je pak bio jako vezan za oca i voleo je da provodi vreme s njim, pa je češće od nje dolazio u Beograd. Ono što je Nikolinu posebno nerviralo je Mišin specifičan ukus za dekoraciju i uređenje doma, što se nikako nije uklapalo u voditeljkin stil, pa je svaki boravak u stanu na Vračaru za nju bio stresan. To je često zamerala i Vidoju, koji je po ovom pitanju bio na strani svog oca, od koga je nasledio talenat za umetnost, pa se i složio s njegovim protivljenjem da Nikolina uredi stan kako želi. Ni Grof ni Vidoje nisu dozvolili da se dira bilo šta od antikviteta, koje njih dvojica poseduju u ogromnom broju, a po čemu su nadaleko i poznati. Zato je nekretnina u Zagrebu bila urađena u potpunosti po njenom ukusu, koji više naginje ka modernističkom, pa se tu Vidoje uopšte nije mešao - priča izvor Kurira i dodaje da se Nikolina nije dobro slagala ni sa Vidojevom prvom ženom.

Republika

Foto: ATA Images

Nikolina Pišek

- Nikolina nije bila ni u kakvim odnosima s Lanom. Kada joj je Miša rekao da će i ona doći u stan da izjavi saučešće i da pomogne oko sahrane, odmah je napustila stan sa svojim ljubimcima i van njega je provela nekoliko sati, dok joj nisu javili da je Lana otišla - priča izvor i navodi da je Nikolina to veče otišla je negde taksijem i nije se vratila.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading