Nimalo se nije POTRESAO! "Ćaletiv sin" slupao još jedan skupoceni AUTOMOBIL! Nikola Keljanović ponovo imao saobraćajnu nesreću!

Autor:

Hronika

11.05.2022

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema poslednjim informacijama, povređenih nema.

Nimalo se nije POTRESAO! "Ćaletiv sin" slupao još jedan skupoceni AUTOMOBIL! Nikola Keljanović ponovo imao saobraćajnu nesreću!

Foto: E-Stock

Instagram zvezda Nikola Keljanović (23), poznatiji kao "Ćaletov sin" koji vozi preskupe automobile i snima se kako jurca putevima, ponovo je učestvovao u saobraćajki.

Kako Pink saznaje, do udesa je došlo u Vojislava Ilića, a na mercedesu "C klasa" vrednom oko 50.000 evra, pričinjena je manja materijalna šteta. Iako je šteta manja, s obzirom na vrednost vozila, ona će ga skupo koštati.

Prema poslednjim informacijama, povređenih nema.

Keljanović, čini se, nije puno potresen zbog saobraćajne nesreće, budući da se na fotografijama nonšalantno šeta oko vozila i čačka telefon.

Ko je "Ćaletov sin"?

Ovaj mladić digao je veliku prašinu kada je slupao zlatni porše, a onda napravio niz drugih skandala.

Republika

Foto: printskrin

Nikola Keljanović i njegov razlupani zlatni porše

 

Činjenica je da njegov otac, po sopstvenom priznaju, ima građevinsku firmu u Nemačkoj, ali Nikola za sebe kaže i da je "najjača kladioničarska organizacija na ovim prostorima".

Javnost posebno intrigira njegovo rasipništvo, gomile evra na sve strane i skupi automobili koji se redovno mogu videti i na njegovoj Instagram stranici, ali i na stranici "nerad tips". Upravo je to i naziv tipserskog sajta u Srbiji.

S druge strane, govoreći o ocu, Nikola je i sam jednom prilikom izjavio da negov otac ima građevinsku firmu u Nemačkoj i da se ne ponosi postupcima svog sina, a da majka neretko i negira da je Nikola upravo njeno dete.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
miki delija

11.05.2022 19:40

ljubi ga tata ma nista kupice tata drugi alo bre kuda vodi ovo oteraj tog debila olosa majmuncinu d aradi nesto napravi ga covekom