ISTINA JE, IMALI SMO ODNOSE! ŠOK PRIZNANJE FATALNE MASERKE TRESE SRBIJU: Bio mi je rođendan, popili smo piće i zaspali - A ONDA JE PRESTAO DA DIŠE!

Autor:

Zabava

11.05.2022

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavnica Vidoja Ristovića otkrila sve o smrti istoričara umetnosti, Republika vam prenosi njen iskaz iz policije.

ISTINA JE, IMALI SMO ODNOSE! ŠOK PRIZNANJE FATALNE MASERKE TRESE SRBIJU: Bio mi je rođendan, popili smo piće i zaspali - A ONDA JE PRESTAO DA DIŠE!

Foto: estock/ataimages/privatna arhiva

Kako Republika ekskluzivno saznaje, maserka D. B., a ujedno i ljubavnica Vidoja Ristovića, u policijskom iskazu potvrdila je pisanje našeg portala da je istoričar umetnosti umro nakon intimnog odnosa s njom. Ona je na saslušanju otkrila da joj je taj dan bio rođendan i da su ga slavili u njenom iznajmljenom stanu na Zvezdari, gde je Ristović, nažalost, i preminuo.

Republika

Foto: estock/privatna arhiva

Ljubavnica Vidoja Ristovića sve priznala

Kako dalje saznajemo D. B. u policijskom iskazu priznala je da je bila u vezi sa Vidojem, te da ništa nije slutilo na ovakvu tragediju. Prema njenim rečima, bio je raspoložen, dobro se osećao, a nakon odnosa su zaspali i više se nije probudio.

- Kada je maserka D. B. te noći saslušana, rekla je policiji da je Vidoje došao raspoložen kod nje u stan na Zvezdari u kojem živi kao podstanar. Njoj je taj dan bio rođendan i, prema dogovoru, slavili su ga zajedno. Oboje su bili veseli i ništa nije slutilo na tragediju. Kako je D. B. dalje rekla u iskazu, Ristović je izgledao kao i uvek, nije se žalio ni na šta niti se po njemu primećivalo da ga nešto boli ili muči. Nakon večere Vidoje je popio jedno piće, votku ili viski, nije tačno mogla da precizira jer je bila u šoku od svega što se desilo, a zatim je priznala i da su imali seks - kaže za Republiku izvor blizak istrazi i dodaje da je D. B. u policiji tvrdila da se tokom intimnog odnosa, a i posle njega Ristović nije žalio ni na kakve tegobe, te da su zaspali jedno pored drugog:

Republika

Foto: instagram.com/vidojeristovic

Vidoje Ristović preminuo

- Kako je takođe navela, nakon odnosa su još malo popričali, a onda su oboje zaspali. D. B. je tvrdila da se u jednom trenutku okrenula ka Vidoju i primetila da ne diše, te da je nakon toga odmah pozvala Hitnu. Međutim, kada je ekipa stigla u stan, već je bilo kasno za reanimaciju, tako da su samo konstatovali smrt. Kako kaže, D. B. posle toga o svemu je obavestila Ristovićevog oca Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof, koji je ubrzo došao da bi preuzeo njegove lične stvari. Za taj susret je ispričala da joj je veoma teško pao, te da još ne može da dođe sebi od šoka koji je preživela nakon što je Vidoje umro u njenom krevetu.

Podsećamo da će Vidoje Ristović sutra biti ispraćen na večni počinak na Novom Groblju u Beogradu u 14.30.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dragan

12.05.2022 08:06

Ova luda raskosna vucari sa sobom tri psa. Koja je to budaletina od zene.

Odgovori 26 30
Nenad

12.05.2022 09:00

Ma da iso u ponoc na masazu

Odgovori 29 5
Aleksandar

12.05.2022 13:03

Kakva ste vi bagra od novina

Odgovori 31 9
Milan

13.05.2022 13:43

Bandiceve tablete s graškom za dizanje