OTKRIVENA TAJNA NOVAKA ĐOKOVIĆA O KOJOJ SE DUGO ĆUTALO: Evo o kakvom susretu između tenisera i ovogodišnje voditeljke Evrovizije se PRIČALO, ODJEKNULO SVE!

Autor:

Zabava

12.05.2022

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Laura Puzini je trebalo da peva na Novakovoj svadbi!

OTKRIVENA TAJNA NOVAKA ĐOKOVIĆA O KOJOJ SE DUGO ĆUTALO: Evo o kakvom susretu između tenisera i ovogodišnje voditeljke Evrovizije se PRIČALO, ODJEKNULO SVE!

Foto: youtube printscreen

Poznata italijanska pevačica Laura Pauzini voditeljka je ovogodišnje "Evrovizije" u Torinu, svojim stajlingom u ružićastom je raspametila javnost i celokupnu publiku.

Pored toga što jeLaura je u rodnoj Italiji velika muzička zvezda i snima pesme na talijanskom, španskom, portugalskom, engleskom i francuskom jeziku, jedan detalj o njoj niste znali, piše Alo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Njen veliki obožavatelj je i teniser Novak Đoković koji je poželeo da mu Laura zapeva na venčanju s Jelenom 2014. godine, ali ona je navodno za nastup tražila 220 hiljada evra, pa je odustao od angažmana. Što se tiče njenog privatnog života, Laura je od 2005. godine u ljubavnoj vezi sa svojim gitaristom i umetničkim producentom Paolom Kartom, s kojim ima ćerku Paolu. Rođenje ćerke 2013. godine jedan joj je od najvažnijih trenutaka u životu jer pevačica nikada nije skrivala svoju tešku borbu sa začećem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading