ČULI SMO DA RADI MASAŽE, ALI NE TE SA ZAVRŠNICOM! Komšije fatalne maserke Danijele u šoku: MISLIMO DA JE NAPUSTILA BEOGRAD!

Autor:

Zabava

12.05.2022

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Bojić, fatalna maserka u čijem krevetu je preminuo istoričar umetnosti Vidoje Ristović, napustila je Beograd, tvrde njene komšije.

ČULI SMO DA RADI MASAŽE, ALI NE TE SA ZAVRŠNICOM! Komšije fatalne maserke Danijele u šoku: MISLIMO DA JE NAPUSTILA BEOGRAD!

Foto: estock/privatna arhiva

Komšije Danijele Bojić, maserke sa kojom je intimne odnose imao Vidoje Ristović nakon čega je preminuo, o čemu je Republika već pisala, po svemu sudeći napustila je Beograd.

To tvrde komšije iz zgrade u kojoj je Vidoje preminuo, a sa kojima smo razgovarali.

- Danijele nigde nema, ne javlja se više ni komšijama. Mislimo da je napustila Beograd - rekla je jedna od komšinica.

Prema njenim rečima, niko od komšija nije znao čime se ona zapravo bavi.

- Čuli smo da radi masaže, ali ne te sa završnicom - rekla je naša sagovornica.

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

 

Podsetimo, Republika je prva objavila šokantna saznanja iz istrage o smrti istoričara. Bojićeva, kako smo saznali od izvora iz policije, sve je priznala tokom saslušanja.

- Kada je maserka D. B. te noći saslušana, rekla je policiji da je Vidoje došao raspoložen kod nje u stan na Zvezdari u kojem živi kao podstanar. Njoj je taj dan bio rođendan i, prema dogovoru, slavili su ga zajedno. Oboje su bili veseli i ništa nije slutilo na tragediju. Kako je D. B. dalje rekla u iskazu, Ristović je izgledao kao i uvek, nije se žalio ni na šta niti se po njemu primećivalo da ga nešto boli ili muči. Nakon večere Vidoje je popio jedno piće, votku ili viski, nije tačno mogla da precizira jer je bila u šoku od svega što se desilo, a zatim je priznala i da su imali seks - rekao je za Republiku izvor blizak istrazi.

Vidoje Ristović sahranjen je danas uz prisustvo prijatelja i velikog broja poznatih ličnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading