Natalija DNK šokirala JEZIVIM detaljima o PRETUČENOJ učesnici emisije, pa spomenula ULIČNU PROSTITUCIJU: Ono što se nudi to se i plati! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.05.2022

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Natalija DNK otkrila je da se redovno u emisiji susreće sa uličnim prostitutkama.

Natalija DNK šokirala JEZIVIM detaljima o PRETUČENOJ učesnici emisije, pa spomenula ULIČNU PROSTITUCIJU:  Ono što se nudi to se i plati! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Natalija Simović, poznatija kao Natalija DNK bila je na jednom prestoničkom događaju, gde se govorilo o elitnoj prostituciji i devojkama koje se bave najstarijim zanatom, te je ona dala svoj sud o takvim devojakama i onome kroz šta one pristaju da prolaze, pa otkrila da li je imala susreta sa njima i tokom snimanja emisije koju vodi.

- Za mene elitna prostitucija znači da je ono ''elitna'' do korisnika usluga, prostitucija je prostitucija, elitna je samo zato što su ih angažovali neki elitni ljudi. Ove moje učesnice emisije su angažovali neki slični njima, jer sličan se sličnom raduje i ono što se nudi to se i plati, tako da sa elitnima ne, a mislim da ja ni nisam njihov target - rekla je Natalija, pa otkrila da li su joj učesnice emisije prepričavale neke detalje prostitucije:

Republika

Foto: Republika.rs

Natalija DNK

- To su tužne priče, to nije ova priča o kojoj bih ja vrlo volela da se javno priča i govori, to su neke druge priče, to su niži staleži, neobrazovanje, nemaština... Kada ti neko kaže da detetu treba da kupi pelene i da zbog toga to uradi, šta onda ja na to da kažem? Je l' treba to da osudim? A ona u tom momentu nema završenu školu, možda je maloletna, nema roditelje... 

Republika

Foto: Republika.rs

Natalija DNK o prostituciji

Video snimak koji je zapalio društvene mreže jeste onaj na kom jedan od učesnika emisije hvata Nataliju za zadnjicu, a onda kroz smeh otkriva koliko je takvih situacija bilo.

- Uglavnom mi dobacuju i to oni koji se okupe da vide snimanje, zovu me ''Romska kraljica'', to je kao kada ste nekome gej ikona, to je obožavanje, ja tu ne mogu da se ljutim, meni je sve to fenomenalno. Oni žive na neke svoje načine fantastične živote i meni je to sjajno.

Republika

Foto: Republika.rs

Natalija DNK o pretučenoj učesnici

Priča koja je nedavno potresla region jeste priča o jednoj učesnici emisije ''DNK'' koju je partner tukao skoro do smrti.

- Ja kada sam videla njene fotografije... Kako da se osetiš? Posle čuješ izjavu tog čoveka koji ni na koji način ne želi da prizna da joj je uradio to što joj je uradio i sad ti neki komentari da zaslužuje, ne zaslužuje nijedna žena, pa nijedan muškarac, a naročito ne žena. Ako ne možeš sa njom idi od nje, nemoj maltretirati ni nju ni decu, jednostavno okreni leđa i idi. Ona je na sudu izjavila da se nikada više neće vraćati njemu i to je to. Ja se nadam da mu se zaista više neće vraćati.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading