Darko Lazić uhvaćen sa NOVOM RIBOM, plavuša mu zavrtela tlo pod nogama? Folker nakon Barbare u društvu vrele devojke! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.05.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić nakon raskida sa Barbarom Bobak uhvaćen sa zgodnom plavušom!

Darko Lazić uhvaćen sa NOVOM RIBOM, plavuša mu zavrtela tlo pod nogama? Folker nakon Barbare u društvu vrele devojke! (FOTO)

Foto: printscreen/pinktv

Pevač narodne muzike Darko Lazić nakon raskida sa Barbarom Bobak se ne smiruje. I dok Barbara vredno radi na novom projektu, Lazić je uhvaćen sa atraktivnom plavušom, zbog koje će definitivno Bobakova odlepiti. 

Republika

Foto: ST/D.Kadić

Darko Lazić i Barbara Bobak raskid

 

Folker je nakon puštanja iz pritvora i davanja izjave kod sudije otputovao na nastup u inostransvo, a kada se vratio u Srbiju nije mu dugo trebalo da bude viđen u kafani. Kako Kurir saznaje, njegov prijatelj i kolega Saša Katančić slavio je punoletstvo svojoj ćerki, pa je Lazić svojim prisustvom odlučio da uveliča taj događaj.

 

Atmosfera se brzo zagrejala, a onda se i Darko latio mikofona. On je otpočeo sa svojim standardnim repertoarom, a u zagrljaju mu se našla javnosti nepoznata plavuša.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading