Barbara Bobak priznala da je PILA SA DARKOM, pa otkrila da li se čuje sa Lazićem, koji NE MOŽE DA JE PREBOLI

Autor:

Zabava

05.05.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barbara Bobak bez dlake na jeziku o Darku Laziću.

Barbara Bobak priznala da je PILA SA DARKOM, pa otkrila da li se čuje sa Lazićem, koji NE MOŽE DA JE PREBOLI

Foto: ST/D.Kadić

Barbara Bobak govorila je o bivšem dečku Darku Laziću, koji je ovih dana u centru medijskog skandala jer je nedavno uhapšen.

Pevačica otkriva da li je u kontaktu sa Lazićem. 

- Čuli smo se, mi komuniciramo najnormalnije, samo nismo zajedno više. Mi imamo tri privatne svirke zajedničke i zakazane. Mi smo igrom slučaja radili isti posao. Kao neko ko je sa mnom i ko me voli, naravno da mi je pomogao, savetima, ali sam ja svoju karijeru gradila sama, svoje puteve krčila sama. Na kraju dana svi mi ovo radimo kako bismo zaradili, tu on nema veze. Ja sam sve sama izgradila. Ne bih ja mogla da postanem poznata uz njega da ja ne znam da pevam. Najlakše je reći da sam ja bila sa njim zbog popularnosti. Sad može bilo koja da bude sa njim, pa da vidimo da li će da se probije - ispričala je Barbara, koja nije upućena da je Darko koristio narkotike.

Foto: ATA Images

Barbara Bobak i Darko Lazić dok su bili u vezi

- Mi smo pili zajedno, a što se narkotika tiče ja nisam osoba koju to treba da pitate. Sa mnom nikada to nije radio, ali da li mi je to radio iza leđa ja to ne znam - rekla je Barbara za "Kurir" i otkrila da li folker poseduje vozačku dozvolu:

- Nisam ja njemu preturala po novčaniku da li ima dozvolu ili ne, bila sam sa njim kada je polagao. Ne osećam se krivom za to što je uradio, prepisaću njegovom stanju to što je rekao da je patio pa je zato pio. Ja sada provodim vreme sa prijateljima, izbaciću pesmu uskoro, trudim se, radim da skrenem misli. Ne mogu tek tako da bacim vreme provedeno sa njim, ali shvatim na kraju dana da je to tako trebalo da bude. Fizičkog nasilja nije bilo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading