DETALJI JEZIVE NOĆI! Dušica Grabović o Lazićevom samouništenju: Darko HTEO DA SE UBIJE, zato je ŠMRKAO KOKAIN i PIO

Autor: Aleksandra Ivanović

Zabava

04.05.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dušica Grabović otkrila je da je s Darkom Lazićem bila na rođendanskoj proslavi boksera Marka Nikolića, nakon koje je folker priveden zbog bahate vožnje pod dejstvom alkohola i narkotika, tačnije kokaina.

DETALJI JEZIVE NOĆI! Dušica Grabović o Lazićevom samouništenju: Darko HTEO DA SE UBIJE, zato je ŠMRKAO KOKAIN i PIO

Foto: printscreen rtv pink

Darko Lazić, Dušica Grabović

Kako Dušica Grabović tvrdi, Darko Lazić je svesno sebi ugrozio život, bio je razoren što ga je Barbara ostavila, pa je celu noć pio i ciljano ignorisao molbu prisutnih da ne seda za volan, čime je nastavio da izaziva sudbinu!

- Namerno je rizikovao život jer nije imao gde da spava tu noć! Darko je na taj rođendan došao oko jedan iza ponoći i bio je normalan, nije bio pijan. Seo je za sto gde sam ja bila smeštena, pevali smo celu noć, pili jesmo, ali ne nešto preterano. Negde oko pola tri ujutru kretali smo kući i ja sam tada rekla Darku da sam naručila dva vozača, jedan da vozi mene i tog prijatelja, a drugi da odveze njega za Novi Sad. Darko mi je tada rekao da se posvađao sa Barbarom i da ne ide u Novi Sad. Pitala sam ga gde će da spava, a on je rekao da ne zna! Tada smo mu rekli da uzme sobu u hotelu, ali on nije hteo - pričala je Dušica za Star i dodala da ju je pevač i nakon žurke, u ranu zoru, zvao da nastave da se alkoholišu:

Foto: ATA Images

Dušica Grabović o Darku Laziću

- Ubeđivali smo se s njim neko vreme da ne vozi i na kraju smo mi krenuli jer nas je čekao vozač, a Darko je ostao još. Malo pre četiri on je mene pozvao i pitao gde sam, ja sam mu rekla da sam stigla kući i da ću da spavam. Mislio je da smo otišli negde dalje, pa da dođe da nastavimo da pijemo. Opet sam ga pitala gde će da spava, rekao je da ne zna još i da će možda ipak da krene za Novi Sad. Pitala sam ga ko ga vozi, rekao je da će on, tada sam ga upozorila da je grad pun policije i da se ne igra! Kada sam ustala ujutru, videla sam šta se sve desilo. Ne znam šta mu je trebalo sve to, mogao je da plati 100 evra i da ga čovek odveze njegovim kolima u Novi Sad. Ja nisam ni znala da on više nije s Barbarom sve do momenta kada mi je pred polazak rekao da su se posvađali, ali nisam htela mnogo da ga ispitujem o tome jer sam videla da mu je teško!

Grabovićeva je objašnjavala i da su apsurdne tvrdnje da je Laziću neko sipao drugu u čašu s pićem, pa potvrdila da je on celo veče bio očajan zbog raskida:

- Taman posla da je neko u piće sipao drogu, ja sam bila frapirana kada sam to čula. Prvo, mi smo bili na rođendanu profesionalnog sportiste, nema ni govora o drogama. Ispada da mu je neko od nas, ko je sedeo za tim stolom, sipao kokain u čašu... Bože me sačuvaj, to su budalaštine. Čula sam da je on potvrdio da mu je u krvi nađen kokain, ali uopšte neću da ulazim u to, ne podržavam to što je rekao. Barbaru nisam upoznala, ne znam zašto su raskinuli, ali oni se vole i on mnogo pati za njom. Nisam ga zvala posle svega jer sam ljuta što me nije poslušao. Darko je emotivno nezrela osoba i eto, dok je Barbara bila tu, on je bio okej, čim se s njom posvađao, opet je počeo da pravi gluposti.

Foto: ATA Images

Darko Lazić, bivša devojka Barbara Bobak

 

Lazić nam je priznao da je svesno rizikovao život:

"Ne smem da se drogiram jer uzimam steroide!"

Nakon što je Darko pušten posle privođenja zbog bahate vožnje i kad je testom utvrđeno da je konzumirao kokain i alkohol, ekipa Republike posetila ga je u rodnom Brestaču i s njim uradila veliku ispovest. Pevač nas je dočekao sa posluženjem, ali bez osmeha i ceo dan se žalio da je emotivno loše, pa nam potvrdio da ga je Barbara ostavila i da ga je taj raskid psihički ubio.

 - Dotukao me je raskid s Barbarom i iskreno sam nesrećan. Ja sam hteo da se menjam, ali niko nije hteo da mi pomogne! Radim na sebi, ali to nikad nijednoj nije dovoljno, promenim pet stvari, a one odmah traže još pet. Nema kraja, kad mi je bila potrebna podrška, Barbara me je ostavila i opet sam na nuli. Svaka me iskoristi, uzme šta joj treba i to je to, toliko o velikoj ljubavi - jadikovao je on, pa tvrdio da je pred raskid potpuno promenio život. Objašnjavao je da redovno ide u teretanu i da mu je privatni trener rekao da bi konzumiranje narkotika moglo da bude pogubno, što je te večeri on očigledno zanemario jer mu je test pokazao prisustvo kokaina u organizmu.

Foto: ST/ P. Divac

Darko Lazić, intervju posle hapšenja

- Ne pijem i ne drogiram se. Treniram i pazim na ishranu nakon operacije želuca, uzimam steroide i trener mi je strogo zabranio da koristim alkohol, a kamoli narkotike. Eto, ne uzimam ništa, ali iskreno mi je više dosta svega. Psihički sam otišao, trudim se da isplivam, ali je mnogo teško - pričao nam je folker.

Psihijatar Jovan Marić: Lazić je suicidan!

 

Psihijatar prof. dr Jovan Marić za Republiku je istakao kako je Darkovo ponašanje klasičan primer skrivenog samoubilačkog ponašanja:

- U psihijatriji postoje četiri latentno suicidna sporta. To su: ronjenje, padobranstvo, alpinizam i motociklizam. Darko je bio strastveni motorista kojeg ni ranije saobraćajke nisu smirile. On je čovek koji je jurcanjem izazivao smrt i koji podsvesno želi da naudi sebi. Nakon što se našao u komi, Darko je na neki način već i prošao iskustvo smrti.

Foto: K1/printskrin

Jovan Marić, psihijatar

 

ČINJENICE

Svi prekršaji kojima je Darko izazivao smrt

- Novembar 2017. Darko je uništio škodu superb, koju je pre udesa kupio od načelnika policije Dragiše Simića

- Februar 2018. Folker mercedesom bivše supruge Ane Sević razvaljuje semafor po povratku sa nastupa u Šapcu

- April 2018. Darko nakon jurcanja i bahate vožnje potpuno uništava motor prijatelja iz Brestača

- Jun 2018. Lazić pada sa motora i prolazi sa lakšim povredama

- Oktobar 2018. Stravičan udes u Brestaču kod Pećinaca, jedva ostao živ

- April 2022. Pevač prekoračio brzinu, a pod dejstvom alkohola i kokaina

Foto: ATA Images

Darko Lazić je više puta kršio zakon

Darkova majka Branka: Živim ustrepnji da će mi javiti da je mrtav

Branka Lazić je doživela veliki stres kada je čula da je njen naslednik ponovo završio iza rešetaka, a kroz očaj je medijima otkrila kako se svaki put kad telefon zazvoni plaši da će joj saopštiti najgore vesti:

Republika

Foto: printscreen

Branka Lazić, Darkova majka

- Pored svega što sam prošla sa njim, svakog dana se bojim loših vesti i živim u konstantnoj strepnji. Znam da voli brzo da vozi i stalno mi govori: "Neću više, mama, da pijem", ali eto, vidite. Kakav god da je, on je moj i ja bih ga životom branila uvek!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Jana

04.05.2022 21:59

Pomozi prijatelju

kadakonesad

05.05.2022 05:25

Popravlja se! April 2022,prekoračio brzinu,vozio pod alkoholom i drogiran ,ali bez udesa!