Zlata Petrović KUPUJE GROBNO MESTO, a evo da li će napisati TESTAMENT: Pao je dogovor između folkerke i njenih sinova

Autor:

Zabava

04.05.2022

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata Petrović otkriva sve o grobnom mestu, te se osvrće na deviznu penziju i testament.

Zlata Petrović KUPUJE GROBNO MESTO, a evo da li će napisati TESTAMENT: Pao je dogovor između folkerke i njenih sinova

Foto: ATA Images

Zlata Petrović pevačica

Pevačica Zlata Petrović šokirala je kada je svojevremeno govorila o kupovini grobnog mesta, a sada je sve objasnila.

- Ta priča o kupovini grobnog mesta je zapravo i krenula od mene još pre nekoliko godina. Ja sam rekla da kao svaka odgovorna osoba koja sebi kupi kuću i napravi dom, isto tako treba da obezbedi i grobno mesto. Nisam još uvek to obezbedila, ali planiram jednog dana i to da sredim. Možda je to sada postalo pomodarstvo, ali baš me briga. Sada cela estrada priča o tome - rekla je Zlata za "Svet", pa se dotakla testamenta:

Foto: ATA Images

Zlata Petrović folkerka

- Otvoreno sam pričala sa mojim sinovima, sve što imam ostaće njima, nema moje, tvoje, njegovo, sve je naše. Tako da nema potrebe da pišem testament i raspoređujem imovinu. Jeste nas korona malo uplašila, pa i mene, kad su krenuli da umiru mladi ljudi, pa su mnogo mlađi od mene pohitali da napišu testament iz nekog straha. To možda pišu i ovi što znaju unapred da će biti frke i svađe oko podele.

Folkerka je zaintrigirala izjavom o njenoj austrijskoj penziji:

Foto: ATA Images

Zlata Petrović penzija

- Ja sam pre dve godine otišla u penziju od čega danas i živim. Uplaćivala sam austrijsku penziju tako da krajem maja treba da popunim neke papire i da počnem da primam i to. To neće biti nešto puno, jer nisam dugo godina uplaćivala. Ne očekujem ništa veliko, tako da ako dobijem 50 ili 100 evra biću srećna. To će mi biti kao neki džeparac. Radilo se ranije, pa sada mogu od te dve penzijice da živim i da ne razmišljam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading