Jovana Jeremić U VEZI SA UTICAJNIM MUŠKARCEM? Evo gde su uhvaćeni, svi su ih gledali

Autor:

Zabava

04.05.2022

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić ima novog dečka sa kojim se pojavljuje u javnosti.

Jovana Jeremić U VEZI SA UTICAJNIM MUŠKARCEM? Evo gde su uhvaćeni, svi su ih gledali

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić, navodno je našla novog dečka. Voditeljka je u vezu sa uticajnim muškarcem koji je nekoliko godina stariji od nje. Miseteriozna osoba se kreće u krugovima u kojima je i novinarka, te su se njih dvoje upoznali na jednom događaju.

Varnice su bile sve jače i jače, pa su Jovana i njen novi partner nastavili da se čuju, a nekoliko puta su izašli zajedno na večeru, pa su započeli emotivni odnos, navodi "Kurir". Kako se još piše, Jovana i taj muškarac mnogo vremena provode zajedno, a boravili su zajedno u Budimpešti.

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić ima novog dečka

Vrhunac je nastao kada je par nedavno viđen i u spa-centru u naselju Medaković, gde su navodno bili vrlo prisni.

- Nije bila gužva tog dana u spa-centru, iako je bio vikend, bilo je nekoliko ljudi, a tu su se našli i Jovana i njen dečko. Mladić je malo stariji od nje, pristojno izgleda, a delovalo je da je baš zaljubljen u nju. Nisu se odvajali, a prisutnima su bili glavna atrakcija, svi su ih gledali - kaže izvor i dodaje da se oni nisu obazirali na to. Jovana se ponašala potpuno prirodno, kao da nije javna ličnost. Bila je jako prisna s dečkom, on ju je grlio i mazio sve vreme, ljubili su se u džakuziju... Bilo je veoma interesantno - navodi izvor.

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić o emotivnom životu

 Jovana nije želela da priča o dečku, ali nije demantovala navode.

- O svom privatnom životu sigurno u budućnosti neću ništa govoriti, posebno o mojoj privatnosti. Ja sam slobodna žena, ne kršim nikakve moralne kodekse koji su za mene kao osobu vrlo važni. Kad budem rešila da se udam i kada budem stala na ludi kamen, otkriću vam koji je to kamen mudrosti. Do tada, moji komentari vezano za privatni život, sigurno ih neću davati. Ljubim vas - rekla je Jovana za pomenutu medijsku kuću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Rade

04.05.2022 18:36

Поново доступна, али брате ружна ко лопов ! ! ! ! !