OVAJ HOROSKOP OTKRIVA NAJVEĆE TITOVE TAJNE: Evo šta zvezde kažu o rođenju i smrti Josipa Broza

Autor:

Vesti

04.05.2022

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje i posredni dokazi da je Tito bio stranac.

OVAJ HOROSKOP OTKRIVA NAJVEĆE TITOVE TAJNE: Evo šta zvezde kažu o rođenju i smrti Josipa Broza

Foto: www.profimedia.rs/pixabay.com

Sećate li se priče o tome kako Josip Broz Tito nije rođen 7. maja 1892. u Kumrovcu? Tada smo vam preneli svedočenje publiciste Milana Vidojevića o tome da je Tito vanbračni sin Franje Josifa...

Ovo je još jedno svedočenje o tome da bi, ono što smo učili i što su nam pričali o Brozu, moglo biti pogrešno. 

"Siguran sam da je Tito bio stranac, to se vidi i iz horoskopa Jovanke Broz. Kumrovački datum rođenja - 7. maj 1892. godine nije tačan, jer ga astrološki jednostavno ne potvrđuju Titov život i politička harizma", napisao je svojevremeno astrolog Nikola Stojanović.

On je jednom prilikom analizirao emisiju “Biseri” kada je gost bio Branko Trbović, čovek koji se dugi niz godina starao o ishrani Josipa Broza Tita.

"Međutim, za razliku od mnogih drugih gledalaca, ja sam emisiju pratio sa papirom i olovkom u ruci, zapisujući svako zapažanje gosta o Josipu Brozu. Za to sam imao poseban razlog, jer sam želeo da proverim tačnost datuma rođenja Josipa Broza do koga sam došao uz pomoć astrologije a to je -  28. april 1893. godine u 10:15 u Beču", napisao je Stojanović davne 1998. godine u časopisu Argument.

On je tada istakao da je Trbović naširoko pričao o tome šta je drug Tito najviše voleo da jede: čvarke, slaninu, švarglu, kavurmu, kačamak i pitu od jabuka.

"Nabrojena jela sigurno spadaju u domaću hranu, i na kraju emisije oba sagovornika su se uz osmeh složili da je Tito sigurno bio naš čovek, jer je voleo da jede seljačku hranu. Sa druge strane ekrana ja sam se takođe osmehnuo, jer je cela emisija i sve što je rečeno u njoj meni bio jak astrološki dokaz da Tito jeste bio stranac, i da su datumi i mesto rođenja do koga sam došao tačni", napisao je Stojanović.

 On je potom objasnio kako je došao do Brozovog datuma i mesta rođenja.

"Da bih sebi olakšao traganje za datumom, morao sam prvo da odredim njegov znak rođenja, kao i mogući podznak. Za određivanje znaka rođenja mnogo mi je pomogla njegova, u astrološkom smislu, nesmotrena izjava na pitanje američkog novinara - Šta biste bili da niste to što jeste? Tito je odgovorio - Pa, sigurno bih bio bogati američki kapitalista.

Upravo ta rečenica mi je pomogla da stvorim početnu sliku Titovog horoskopa. Pomislio sam da je sigurno rođen u znaku Bika sa podznakom Lava. Vrlo logično da ima izuzetno jako 10. polje horoskopa (moć, vlast, ego, vrhunski položaj), a u toj astrološkoj kombinaciji, Sunce, vladar Ascedenta (Titova ličnost), pada baš u 10. polje horoskopa (vrhovna vlast, predsednik). Bogatog kapitalistu, kao i harizmatičnost, fotogeničnost, hedonizam, lepotu daje konjunkcija Sunca, Venere i Jupitera. Obratite pažnju na ono što je rekao: “Ja (vladar Ascedenta - Sunce) bih bio bogati američki kapitalista” (Jupiter konjunkcija Venera)", napisao je Stojanović.

Prema njegovim rečima drugi dokaz da je zaista bio rođen u znaku Bika, vidi se u položaju Meseca u horoskopima njegove dve žene i jedne ljubavnice.

"Herta Has (29. mart 1914), Jovanka Broz (7. decembar 1924) i Davorjanka Popović (19. januar 1921), sve imaju Mesec u znaku Bika. Najjači uporedni aspekt horoskopa neke žene i nekog muškarca jeste upravo konjunkcija ženinog Meseca i muškarčevog Sunca. Taj uporedni aspekt daje izuzetno jako međusobno privlačenje.

Dalje je trebalo utvrditi na kom se stepenu Lava tačno nalazi Ascedent, da bi se dobili tačni položaji ostalih astroloških kuća. Odmah sam se odlučio za 2. stepen Lava koji daje vrhunsku, najjaču i najveću moć. O tom stepenu sam već pisao, a primera u praksi o jačini i snazi tog stepena ima zaista mnogo... Henri Ford (30. 07. 1863.) ima Merkur (automobil) na 2. stepenu Lava, pa je postao prvi automobilski magnat; Bil Gejts (28. oktobar 1955) ima Uran (kompjuteri) na 2. stepenu Lava, pa je vodeća ličnost u svetu informatike; nacistička partija je rođena 24. 02. 1920. sa Ascedentom na 2. stepenu Lava pa je malo falilo da zavladaju celim svetom; čuveni falsifikator slika Kiting (02. mart 1917) ima Neptun (falsifikovanje) na 2. stepenu Lava, pa je postao najveštiji falsifikator slika u istoriji čovečanstva", naveo je Stojanović.

Ističe da kada dođete do datuma za koji mislite da je tačan i napravite horoskop za koji mislite da je tačan, onda sledi ozbiljna provera tačnosti.

"To se radi tako što u miru i tišini postavljate razna pitanja u vezi sa njegovim horoskopom. Odgovori na ta pitanja moraju se videti u tom horoskopu. Evo nekoliko primera:

Da li se u Titovom horoskopu vidi da je njegova ljubimica (Davorjanka) sahranjena u dvorištu njegove kuće?

Peto polje opisuje ljubavnicu, a 4. polje od petog opisuje njen grob. To je Titovo 8. polje kojim vlada Uran, koji je u Titovom horoskopu položen u njegovom 4. polju (kuća, dom). Dakle, vidi se da je njen grob u njegovom dvorištu. Idemo dalje...

Da li se vidi da je njegov grob urađen u mermeru i da se zove “Kuća cveća”?

Pri vrhu 4. polja (grob) ima Saturn (kamen) u znaku Vage (lep kamen), što daje grob urađen od mermera, a Venera vladar 4. polja (grob), nalazi se u znaku Bika, što opisuje lepo (Venera), rastinje (Bik), znači cveće (“Kuća cveća”). I to se jasno vidi u tom horoskopu.

Da li je u desantu na Drvar bio zaista ranjen u ruku?

Mars (metak) u Blizancima (ruka) govori o tome da se to dešava baš 25. maja 1944. godine, što potvrđuje tranzit Marsa tog dana preko Ascedenta (fizičko telo) njegovog horoskopa. Tranzit Marsa preko Ascedenta obično daje fizičke povrede. Pošto je srećno izvukao živu glavu, smatrao je da je taj dan njegov “drugi” rođendan, pa smo svi slavili taj dan kao njegov pravi rođendan - “Dan mladosti”. 

Da li se u horoskopu vidi da na njegovu sahranu dolazi velika svetska politička elita, kao i da jedan od govornika na toj sahrani zamuckuje (Lazar Koliševski)?

Vladar 4. polja (sahrana), Venera, u konjunkciji sa Suncem i Jupiterom u 10. polju jasno opisuje prisustvo kraljeva, predsednika, šefova država (10. polje) na sahrani. Zamuckivanje Koliševskog opisuje opozicija Merkura (govor) sa Mesecom i Saturnom pri vrhu 4. polja (sahrana). Upravo ovaj aspekt daje zamuckivanje i greške u govoru, a kod Tita se taj aspekt odrazio tako što je za naše podneblje veoma čudno govorio.

DA LI JE TITO BIO STRANAC?

Prema rečima Stojanovića postoje i posredni dokazi da je Tito bio stranac.

"U horoskopu Jugoslavije 1918. godine Sunce (vladar, predsednik) u znaku Strelca (stranac, ali i ekspanzija - širenje) govori o tome da će jedan od vladara te zemlje (Sunce vlada i Ascedentom te Jugoslavije, a Ascedent simboliše veličinu teritorije) proširiti teritoriju te države. Titovim dolaskom na vlast proširila se teritorija Jugoslavije - dobili smo Istru i sva ona ostrva (Brioni…). U horoskopu Jovanke Broz Sunce, koje opisuje muškarce u njenom životu, dakle i muža, takođe se nalazi u znaku Strelca (stranci), što opisuje muža stranca", istakao je Stojanović.

Za sam kraj se Stojanović bavi ponovo emisijom “Biseri” i izrečenim “ključnim” dokazom da je Tito “sigurno bio naš čovek”, jer je voleo našu seljačku hranu.

"O hrani koju volimo govori 2. polje horoskopa. Titovim 2. poljem vlada Sunce, koje se nalazi u znaku Bika. Bik kao znak simboliše onaj plodonosni deo zemljine kore koji daje plod, samim time i hranu. Kao nijedan drugi znak, znak Bika simboliše mesta gde se ta hrana (voće, povrće) proizvodi. Dakle, selo, seljaka, a samim tim i seljačku hranu. Venera u konjunkciji sa Suncem u znaku Bika još više to potvrđuje, jer Venera u Biku simboliše masnoću. A voleo je da jede slaninu, čvarke… Od slatkiša najviše je voleo pitu sa jabukama što, takođe, simboliše Venera (slatko) u znaku Bika", navodi Stojanović.

Napominje da je u pomenutoj emisiji Trbović rekao da je Tito “…sam sebi bio centar sveta… da je voleo da naređuje… da su svi drugi postojali da bi njemu služili…”.

"Sve to savršeno odgovara podznaku Lava sa izuzetno jakim Suncem u 10. polju (snažan ego). Dalje kaže da ga je Jovanka ostavila pred kraj života. I to je tačno i vidi se u horoskopu. Jer, Jovanku simboliše vladar 7. polja, Uran (pobuna, sloboda, razvod) položen u 4. polju Titovog horoskopa, koje opisuje ono što se dešava pri kraju života. Taj Uran (Jovanka) jeste u opoziciji (sukob) sa Suncem (Titom), Venerom (brak) i Jupiterom, što sve opisuje njihov razlaz pred kraj njegovog života.

Takođe kaže da je Tito iz sveta donosio retke biljke, da ih je sadio i da su se sve primile! Kao i moj komšija Vasa koji je kao podstanar od zapuštene i naoko neplodne bašte napravio pravi mali vrt vredan divljenja. Normalno, obojica su rođeni u znaku Bika (plodnost).

Dakle, ovaj horoskop jeste tačan i čovek zvani Josip Broz Tito je zaista rođen 28. aprila 1893. godine u Beču u 10:15", zaključio je Stojanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading