Jovana Tipšin progovorila o CRNOJ MAGIJI na estradi, pa spomenula BABA VANGU: Pevačica otkrila da li veruje u NATPRIRODNO! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

04.05.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tipšin priznala je da li je imala iskustva sa crnom magijom i da li veruje u nju!

Jovana Tipšin progovorila o CRNOJ MAGIJI na estradi, pa spomenula BABA VANGU: Pevačica otkrila da li veruje u NATPRIRODNO! (VIDEO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Printscreen

Pevačica Jovana Tipšin od početka svoje karijere poznata je kao pobožna i da voli mir da pronađe u manastirima i crkvama. Međutim, poznato je da na estradi već decenijama unazad trend da pevačice odlaze kod vračara, gatara i vidovnjaka, pa smo upitali i Jovanu da li ona veruje u crnu magiju. 

Republika

Foto: Republika

Jovana Tipšin

 

Tom prilikom Jovana je otkrila i da izuzetno poštuje poznatu baba Vangu, proročicu, koja je predvidela mnoge katastrofe koje su se desile čovečanstvu. 

Republika

Foto: Wikipedia/Пакко, Pixabay

Bana Vanga predviđanja

 

- Znate kako, verujem u Boga, u energiju, pravoslavlje, ne čitam puno, ali baba Vanga je bila velika proročica, specifična, ne mogu da kažem da verujem, ne verujem, verujem u Boga, držim se pravoslavlja i držim se sreće - govori Jovana za Republika.rs i dodaje da li čita horoskop:

- Retko, ne čitam!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading